- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti_2010
nagyúr
2013-ban lassan felejteni kellene mar azt az 1 szálas teljesítményt, remélem a HSA és az hogy AMD gyártja a konzolokba az alkatrészeket kicsit meglódítja a többszálusitást mert elhiszem hogy Intelnek ez így jó meg kényelmes de a vásárlók szemszögéből ez szívás, megvetetik a sokmagos csodákat velünk aztán sz@rakodunk 1 szálas szoftverekkel mert a programozóknak így kényelmes.
-
Dany007
veterán
Már mért ne lenne biztató? Ha neked az a cucc kell, annak a teljesítménye a megfelelő akkor azt kell venni!
Hol itt a gond? Nem muszáj Trinity-t venni.Főleg ha az nem fele meg neked. Ez egyértelmű.
Inkább annak kéne örülni, hogy van olyan ami megfelel és akkor azt kell venni.Én is évek óta nézek takarékos, de egyben magas teljesítményű PC alkatrészeket amik ráadásul olcsók is.
I7-I5-tel kezdtem én is valamikor 1-2 éve a kutakodást. Csak olyan brutálisan drága volt, hogy a megspórolt villanyszámlával 4-5 év alatt hozta volna vissza az árát, ráadásul a grafikai teljesítménye vetekedett egy netbookéval...(asszem i5 2500k volt a neve? Az energiatakarékos változat, de valami 50-60k volt csak a cpu)
Aztán két héttel ezelőtt csak poénból körbenéztem mi a helyzet. Rátaláltam a Trinity-re és meglepődtem, nem kicsit. Egy Trinity-s konfig ami nem alsó kategóriás cuccokból áll, kb 1-1,5 év alatt visszahozná az árát a villanyszámlában! Ráadásul olcsó is. És teljesítményben is bőven megfelel. Szóval na... én asszem megtaláltam ami nekem kell.
-
lee56
őstag
Akkor mégis miből gondolod hogy nem fekszik neki, ha nem találtál semmit ezzel kapcsolatban a neten?
Amúgymeg Dosbox 1 magot használ, és bár a core2 széria igen jól sikerül anno, azért már eljárt felette az idő, clock2clock kb hasonlót nyujthat mint a Triny, és akkor még ott plusz frekvencia 3GHz fölöt, nem lesz lassabb nála, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest