- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
gyanítom azért mondtad mert a LIanóból következtettél ugyanis az FM1-es LIanóknál még valóban natív 4magos APU az A6-os csak ugye az FM2-es Trinityknél emelték a szintet..a korábbi csúcs A8-as helyét az új A10esek vették át így az A6-is lecsúszott a belépő szint közelébe,ezért kapott csak egy Piledriver modult 2"magggal",egyébként hozzászólhatsz a témához,csak kijavítottalak,néha én is írtam hülyeséget aztán a fórumos kollégák rám szóltak hogy ne vezessem félre a másikat és nézzek utána előtte,azóta kicsit körültekintőbben adok tanácsot,ha pedig úgy érzem nem biztos a dolog nem adok tanácsot nehogy valaki félrevigyek aztán miattam vegyen rosszat,ha túl lehordó voltam elnézésed kérem kolléga
FoLey-v :
Igen simán megérhet 3000-t az A6,amiben többet tud az A6-t az A4-nél:
-A6-os már kezeli az 1866mhz-es ramokat ami IGP szempontjából igen fontos,mert minél nagyobb a ram sebesség annál nagyobb az IGP memória sávszélessége ami a grafikai számításoknál(játék,némely videókódoló) jól jön.
-az A6-osban már jobb IGP-van(192db Radeon mag,míg az A4-esben csak 120)
-az A6-os K-s proci így könnyen tuningolható
-jobban együtt működik a ramokkal és más hardverekkelDE ha van rá keret és játszanál is a géppel inkább az A8-as ajánlanám az már valóban 4"mag"os vagyis 2 modulos és abban az IGP már 256Radeon maggal bír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Apple Watch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore café
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest