- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnie
tag
Hmmm. Érdekes jelenség történt ma. AsRock FM2A75 Pro4 alaplapom egyik percről a másikra ne érzékelné a processzor hőfokot létezik ilyen?
Eddig úgy volt belőve a BIOS (csendesebb gépet akartam) , hogy 45 fok felett szépen emelje a ventilátor fordulatszámát ha kell akár a maximumig. Így netezés közben elvolt 35 fok körül 2100 fordulat mellett szép csendesen, ha pedig játszottam akkor mindig hallottam, hogy egy idő után felpörög, zajosabb lesz 45-50 foknál 3300 as fordulaton. Ugyanezeket a beállításokat nem csak a BIOS-ban hanem az AXTU nevű programmal is el tudtam végezni ha akartam.
Ma játék közben minden csendes maradt. Mikor észrevettem, a proci hőfoka már 70 körül járt 2100 fordulat mellett, majd kilépve a játékból szépen visszahűlt 35 fokig. Valamiért nem emelte meg sem a BIOS , sem az AXTU a fordulatot. Újraindítottam a gépet, és azóta egyik sem látja a proci hőfokot, N/A jelenik meg az érték helyén....
Viszont a HWinfo64 nevű program ezek után is látja, azt is ha terhelésnél emelkedik, azt is ha nyugalmi állapotban visszahűl....
Mi történhetett? Értem én ,hogy az AXTU a BIOS-ból olvasta ki a hőfokot és mikor már nem volt mit kiolvasnia, minek is emelte volna a fordulatot, persze, hogy hagyta alacsonyan....
Azt nem értem , hogy ha a főbb egységek nem tudnak procihőfokot kiolvasni, akkor a HWinfo honnan érzékel?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Kindle
- Milyen notebookot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest