- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Vartanus #17906 üzenetére
solfilo
Mikor FM2-re váltottam, egy c2 duoról váltottam át, ami megváltás volt játékok szempontjából. Olcsó volt, modern, leesett az állam hogy milyen jól visz mindent, örültem. Egy évig hajtottam kb.Vartanus
Újan Sandy-t fölösleges venni, az Ivy-t sem javasolnám, ha már egyszer ott az optimalizált Haswell, jobb igpuval, kevesebb fogyasztással 10-20% plusz teljesítménnyel. De így viszont egy 20-40 pénzt simán rá lehet dobni, a alaplapok is drágábbak.
A játékokban nagy változást nem tapasztaltam, tripla A kategóriás játékok közül amelyik jól van optimalizálva nem tűnik fel nekem hogy most 40-50 helyett fix 60al fut valami. Pl. Crysis 2. Metro2033nál a minimum sokkal magasabb, nincs ugrálás a minimum és a max között.
Régebbi agyonoptimalizálatlan játékokba meglepő a fordulat, ahova tényleg kell az egyszálas teljesítmény: pl. Arma 2 OA, no ott rendesen meg tudott fektetni procikat, mondjuk ezt az intelt is meg tudja. ETS2-zöm még, ott sem volt rossz fps-em eddig sem, de stabilan majdnem a dupláját hozza ott is.
Szóval érződik hogy akár egy izmosabb vga-t is képes lenne kihajtani, de szvsz fölösleges, maradok a kompromisszumok mellett, a barátságosabb TDP érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest