- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
dealerman #14740 üzenetére
Melyik 21k-s AMD prociban van 4 mag, és használható VGA-vezérlő? Mert szerintem egyikben sem. Még a 6800K-ban is csak 2 piledriver modul van, nem 4 mag. Gondolom, olvastál teszteket arról, hogy a dupla modul 2 maghoz képest csak átlag +60%, ahogy pl. HT +30%.
Sajnos az AMD-től számomra egyetlen elfogadható proci létezik, az a 6800K, annál gyengébbnek kevés a teljesítménye, ahogy a 8670-nél gyengébb IGP-kkel sem mész sokra egy igényesebb játék esetén (és még ezzel sem feltétlenül).
Az olcsóságnak ára van.
Amúgy konkrétan van összehasonlítási alapom, és az árakat összehasonlítva még mindig vastagon megéri az Intel, ráadásul pl. a HD4600, amennyire én láttam teszteket, kb. 15%-kal gyengébb csak a HD8670-nél (de majd tesztelem magam is). Az persze más tészta, ha az embernek nincs erősebb cuccra pénze, de akkor azt kell mondani, én sem tagadtam, hogy ezért vettem AMD-t. De erősködni, milyen "király" egy meglehetősen harmatos hardver, az inkább nevetséges, másokat (akik pl. megvesznek egy ilyen "4 magos" procit gagyi igp-vel, aztán nem futnak a játékaik, vagy csak szemrontó grafikai beállításokkal) ezzel becsapni meg nem úriemberhez méltó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest