- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Stonerice #10266 üzenetére
Hogy mi milyen limit, és hogyan mérhető, az nem elképzelés kérdése. Olyanokkal tényleg nincs értelme vitázni, akik ezzel nincsenek tisztában, vagy szánt szándékkal figyelmen kívül hagyják.
frescho: Ezeket én sem vitattam. Viszont, ha korlátozod a beállítást, hamis képet kapsz. Ezért tartom hülyeségnek és nevetségesnek egy erős VGA-t gyenge beállításokkal tesztelni, aztán bőszen CPU-limitre hivatkozni (lehet persze holmi átlagra hivatkozni, de az akkor is a beállítások tesztelése, nem a hardveré, és nem igazol mást, minthogy rosszul építettünk hardvert). Akinek elég a gyengébb grafika, vegyen középkategóriás VGA-t, és a kihajtása is meglesz ugyanolyan játékélménnyel (persze úgy nem lehet villogni, milyen király VGA-nk van
). Én azért vettem HD7870-et, hogy kihasználjam, és ha kihasználom, 50%-on is elég alá az A10 (ráadásul 25FPS fölött vagyok mindenben). Sajnos 1-2 játékban tapasztalni "vegyes limitet", amelyet biztosan a szoftver okoz, mert ha túlhajtom, vagy akár leszabályozom a VGA-t, ugyanazok az igénybevételek maradnak a proci és a VGA részéről is, miközben más játékoknál simán megvan a kihajtás, még 1280x1024-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest