Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
:C :C
-
trbvszkij
tag
:D Ez érv ám:) Gondolod, a 2500+ Barton tuningban rosszabb válaszokat kapnál, mint itt?
Egyébként: ez a rendszer így teljesen fázisban van. A VIAKT400 miatt az FSBt csak a PCI/AGP órajel emelkedésével együtt tudod emelni, ami sokkal nagyobb kockázat, mint a proci tuningolása (legalábbis nekem az adataim fontosak). A ramod is 333MHzes, itt szerintem komolyabb tuningnak esélye sincsen. -
Ijk
nagyúr
Csak alapfeszen, ha szerncséd van viszi a 200x11-et (nekem nem volt, csak 177x11-et visz)
-
Imy
veterán
Tudom, de én itt lennék kiváncsi, hogy mit mondanak...
-
Imy
veterán
Hello!
Asus A7V8X-X alaplap, 333MHz Ram, 2.5+ Barton procit hogy lehetne tuningolni, hogy ne melegedjen jelentössen?
Most zenehallgatás közben 22fok külsö, 34 fok belsö, 48 fok procihömérséklet....
válaszokat köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Horgász topik
- Robotporszívók
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lexus, Toyota topik
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest