- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
válasz
Hieronymus #9885 üzenetére
ősrégi samsung galaxy note 3 gyári töltője, ez ad neki elég feszkót. Asszem a raspberry pi4 toltok is magasabb feszkon mennek, 5.25v
-
kokokka
addikt
válasz
Nálam saját töltőről megy, lányomnál a TV-be van dugva, már vagy két éve. Az előző TVmen egy ideig nálam is így működött, az ég világon semmi különbség nem volt (van) működésre, sebességre, minőségre a két allapot között.
-
Infernusz
csendes tag
válasz
Én a tv USB ről táplálom, mégsem korlátos. 500mA
-
Danecay
addikt
válasz
#9881 baandii
Mivel egy gyári, bontatlan Amazonos termékről van szó amihez még az EMAG leírása szerint is a 2db AAA elemet is mellékelik, nehezen tartom elképzelhetőenk, hogy éppen a működéshez szükséges tápot ne mellékelnék. Az azért elég fura lenne, valljuk be! Megnéztem több Fire stick leírását az EMAG-on és mindenhol 1 x Tápkábelre hivatkoznak, amiről én úgy gondolom, hogy magában rejti a tápot is, nem csak a kábelt
Mindemellett, némileg csodálkoztam amit a táp kiválthatóságáról írtál, hiszen pl. nálam, 2db. 2023-as MAX Gen2-es példány mellé egy 1A-es, igaz nem kereken 5V, hanem 5,25V-os tápegység volt mellékelve a csomagban. Most csak a teszt kedvéért átdugtam az egyik sticket a telefonom töltőjébe. Én az égadta egy világon semmi különbséget nem vettem észre. Indítottam YT-ot, KODI-t, Plex-et, de minden ugyanúgy történt mint normálisan, majd kihúztam a telefontöltőből és ki is kapcsolt. Vagy nem tudom, hogy lajhár effektusnak, amiről írtál, annak hogyan kellene megnyilvánulnia.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest