- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
Danecay #8061 üzenetére
A Yettel TV és a KODI viszonyára vonatkozóan, akit érdekel, nagyon hasznos lehet a Fejlesztő leírása amit ITT találhattok, saját, natív alkalmazásból sajnos még nem sikerült elindítani, de ez egy működő alternatív módszer. Ez tök jó meg minden, de azért zavar egy picit, mert így ebben a formában az őskövület 7 éves kínai TV BOX-omon is sikerült működésre bírnom LibreELEC alatt. Most azon gondolkodom, hogy még lehet, hogy így is megérte, mert az Androidos és a LibreELEC közötti újraindítással és SD kártya ki és behuzigálásával lehetett csak váltani, de most, hogy elgondolkodom ezen, simán, pusztán Androidos alapon nem is próbálkoztam ezzel, így lehet, hogy az előnyként felhozni kívánó, "de legalább újraindítani nem kell" kijelentés is lehet korai lenne, mert a Kodi-t ugyanilyen módon Androidos alapok alatt nem próbáltam a régi kínai box-al, mint ahogy most teszem a Fire Stick-el.
Ez nem negatív kampány, ami főleg nem érint senki olyat akinek van valamilyen régi TV BOX-a, te tény, hogy én azért vásároltam újat, hogy ez majd natívan jól menni fog, hát nem.
Viszont a fentebb linkelt telepítési útmutatót követve, teljesen használható és jólműködő YettelTV szolgáltatást kaphatunk. Én arra törekedtem, hogy a natív Androidos App-ot működésre bírjam, de miután nem sikerült, rájöttem, hogy a linkelt módszerrel hamarabb és eredményesebb módon tudtam volna megoldani a problémámat. A leírás követésével viszonylag hamar el lehet érni a kívánt eredményt, de hogy őszinte legyek, picit én sem vagyok boldog, hogy ez a jó cucc ez nem tuja támogatni alapértelmezetten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest