Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak elnevezni nem bírta konkrétan az Emag, mert CSAK a lényeg maradt ki belőle, mint pl Amazon, vagy a konkrét cikkszám: B0BTFCP86M
Amazon Fire TV Stick Max Gen2 (B0BTFCP86M) asztali multimédia lejátszó vásárlás, olcsó Amazon Fire TV Stick Max Gen2 (B0BTFCP86M) árak, multimédia lejátszó akciók (arukereso.hu)
Így aztán az árukereső nem is listázta. Gratula nekik. Az a poén, hogy emag vásárló vagyok 9 éve. Kerestem direkt ott is manuálisan, meg Alzán és a Mall.hu-n is.
Csak mobilon lusta voltam, vágólapról ezt írtam be:
Amazon Fire TV Stick Max Gen2 B0BTFCP86M
... és nem adta ki. Kb két hétig vekengtem vagy tovább, hogy honnan és miként kellene venni, ezt bezzeg senki sem linkelte akkor. Csak, hogy Amazon, meg https://www.mailboxde.com/ + 15 €-ért.
Még a topikgazda is beszólt, hogy kivesétük, a honnan, mennyiért témát...
hát ennyire veséztük ki. Mindegy, az Árukereső sem mindenható. Szállítással együtt (genius) buktam 6K-t az eredeti árhoz viszonyítva... nem nagy ügy, csak feleslegesen azért nem kell égetni a dellát.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- BestBuy topik
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos autók - motorok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs