- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFORboy
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi... megoldottam úgy, hogy kértem telefonos hívást és angolul lekommunikáltuk
Nagyon segítőkész volt a technical supportos csajszi... egyből mondta, hogy vissza a pénzt vagy újraküldik.
Utóbbit választottuk, kaptunk ingyenes premium express shippinget... trackinggel meg minden.Már meg is érkezett mailboxba, hogy dispatched a rendelés... hétfőn gondolom fel is adják.
Tehát problem solved.
KOllégám is happy, mindenki megnyugodott :")Köszi még egyszer !

-
KFORboy
senior tag
Sziasztok
Kollégám rendelt Amazon.de-ről egy Casio órát, a Casio saját Amazonos hirdetőportáljáról
A rendelés Márc 29.-én történt meg, Április 9-12 környékére mondták a megérkezést, de a mai napig nem érkezett semmit és sejthető, hogy nem jó a hangulat emiatt : /
A rendeléskor sajnos bután, az olcsóbbik, nem Tracking numberes-t választottuk, tehát ha benyúlja a magyar postán, nyoma sincs.
Kérdés, hogy mi a teendő most?
Várjunk vagy írjunk, ha írjunk akkor hogyan?
Nem találtam meg sehogy sem Contact seller menűpontot vagy a belső rendelési menüben bármi opciót arra, hogy reclaim-et indítsak.Előre is köszönöm a segítséget !

Új hozzászólás Aktív témák
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest