- LG 42LS570 TV LED csík csere : a macera
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-01-30 19:36 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
Sziasztok
Egy kis segítséget szeretnék kérni valamilyen oknál fogva Amazon Prime néven történt egy levonás bankkártyáról holott nem vásároltam semmit Hol tudom lemondani ezt az előfizetést mert gondolom véletlenül vagy az applikációban vagy ha webes felületen bekapcsolhattam. Előre is köszönöm. A co.uk ról jött egyébként. -
fulton
addikt
Sziasztok
Rendelni Szeretnék egy terméket az amazon.de hivatalos Amazon eladótól. Azt szeretném megkérdezni a garanciális ügyintézés nél a visszaküldés díját nekem kell e állni ha baj lenne vele pl 5 hónap után? Hova kell visszaküldeni?
Illetve az Amazon nál egységesen csak egy év garanciát kapok?
Csak azért kérdem mert ezekre a termékekre mindenütt 5 év gyári garanciát adnak.
Sosem volt még ilyen jellegű problémám De szeretnék felkészülni ráKöszönöm!
-
fulton
addikt
-
fulton
addikt
-
fulton
addikt
-
fulton
addikt
Joreggelt!
Az amazon feladott nekem egy csomagot 22 én. Kaptam nyomkovetesi szamot is azonban hiába irtam be jópár oldalra sehol semmi. Milyen oldalon lenne erdemes rákeresni? Amazon szerint ma érkezne...de postan nyoma sincs szám alapján.
-
fulton
addikt
-
fulton
addikt
-
fulton
addikt
Sziasztok
Amazon-nál rendelés esetén a terméket (ahol az eladó maga az amazon) ki szokta kiszállítani a csomagot Magyarországon?
(nyomkvetéi számmal van ellátva - de nem találtam még róla infot a posta oldalán meg néztem pár másk véget is) a sima díjtalan csomagként jön.
-
fulton
addikt
köszönöm szépen. Muszáj vagyok körbe járni mielőtt vásárolok ilyen összegben.
160K. Akkor valszeg lesz hozzá nyomkövetési szám ilyen összeg mellett. -
fulton
addikt
Lehet van ilyen opció, ha német számlád van. Én még nem láttam ezt. Bankkártya adatokat kell megadni első vásárlásnál.
fulton: miből gondolod, hogy nem lesz nyomkövetési száma a nagy értékű csomagnak? Úgy mondod, mintha már tudnád hogyan fogja feladni amazon.

Normál postával feladva a becsült érkezés után 1 héttel lehet reklamálni ha a postahivatalban sem találod a csomagot.
Írhatsz nekik angolul.
csak gondoltam, fogalmam sincs hogy lesz e kövtési szám. Csak akkor nem rendelném gyorsírtottan, mert nem számít az a +1 hét.
Tehát a becsült érkezési idő (dátum) +1 hét a reklamálási időintervallum, annak elindítására. értem
KÖszönöm -
fulton
addikt
Sziasztok
Utána olvastam a fórumon, de nem tiszta még Nekem így rákérdeznék.
Amazontól (közvetlenül) vásárolnék (német), annyit kiszedtem ha nem kapom meg időn belül a terméket, amit feltüntetnek akkor reklamálni.
1.A kérdés ilyen esetben hogy történik a reklamáció, és mennyi idő elteltével tegyem ezt meg?
(nyomkövetési szám nem hiszem hogy lesz, standard csomagként jönne) Elég nagy érték kb 160K.2.Járt már valaki úgy hogy nem kapta vissza az amazontól (hangsúlyozom: amazon az eladó) a pénzét ilyen esetben itt a fórumon/vagy van tudomás róla? Tehát megbízható eladó maga az amazon.
3.Német amazon-on angol nyelven is felvehetem a kapcsolatot?
Köszönöm.
-
fulton
addikt
-
fulton
addikt
.co.uk vagy .de oldalra be tudsz lépni azzal az emailcím, jelszó párossal?
fulton: kattogtasd végig egészen a fizetésig. (természetesen nem kell kifizetni) Ott fogja mutatni a pontos árát gyorspostával vagy anélkül.
Ingyen posta nincs .co.uk oldalról. Az csak .de oldalon érvényes 39 EUR felett.Igen, megtalaláltam. De amellett h nem ingyen posta, nkem megpakolta még az afa kulonbozettel is.
-
fulton
addikt
Tisztázzuk, az áfa az nem vám.
EU-n belül, se +áfa, se vám fizetési kötelezettséged nincs. EU-n kívűli rendelésnél egy bizonyos összeg határ alatt csak a rászámolt magyar áfát kell kifizetned, afölött pedig a vámot is.Ez az áfa hozzáadás csak a német amazon hülyesége. az angol oldal semmit nem számol hozzá checkout-nál. Én többek között ezért használom általában az angol oldalt (amazon.co.uk). Még 39 EUR fölötti rendeléseknél is sokszor olcsóbb postával együtt, de össze kell hasonlítani az adott terméknél.
....
Postáról jut eszembe, én most rendeltem pár cuccot az angolról és végig a UPS hozta fillérekért.
A német még mindig a postának adja át a határnál?
Nem értem, itt azt írod hogy nem ad hozzá plusz ÁFÁT. nekem hozzá ad, ugyanis az 589 GBP-t 624,64 re hozza . Amiből 11,87 a posta költség.
-
fulton
addikt
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, ha az amaton.co.uk ról rendelek, akkor arra jön még áfa különbözet? (ha igen mennyi)
Illetve azt választanám ki hogy Expedited Delivery (2-4 days)
De nem látom mennyivel kerülne többe. Félek a hagyományos csomagként (free) nem kapom meg, akkor mit fogok csinálni...itt meg lenne nyomkövetési szám. 200K összegról van szó. -
fulton
addikt
-
fulton
addikt
-
fulton
addikt
-
fulton
addikt
KÖszönöm.
Srácok, véletlenül egy terméknél a vásárlásra mentem. Hogy tudok ki lépni belőle?
Mondjuk nem igazán értem, mikor a kártyámon a virtuális tranzakció napi limitje csak 1000 ft hogy lehetett megrendelni. -
fulton
addikt
Köszi
Akkor az EUR érdemes választanom, és akkor a bank vált.
Itt a garanciat hogy fogom tudni érvényesíteni?
Mennyire korrektek garanciális eljárásnál? amazontól vásárolnék , konkrétan az amazontól -
fulton
addikt
Sziasztok
Ha a német .de amazonról rendelek és ott EUR ban van a vételár megadva, akkor a bankom váltja a fordintot EUR-ra, vagy az amazon? mert nem mind1
-
fulton
addikt
-
fulton
addikt
-
fulton
addikt
-
fulton
addikt
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, ha rendelek egy terméket az Amazon.de oldalról, és az eladója az amazon, akkor az ott feltüntetett árt még megterhelik 27-19% az az 8% adóval? és azt vonják le a kártyáról?
-
fulton
addikt
Sziasztok
Szeretnek egy ilyen hazimozit vásárolni, mivel sajnos hazánkban nem beszerezhető.
http://www.amazon.de/gp/aw/c.html/ref=olp_atc_new_1
Itt ujat ir a készülékre? Sajnos nem tudok németül

Amazon.de tol ha rendelek nincs +vam stb?
Mert Elvileg ez német.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- ÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 1TB magyarbill 1 év garancia
- ÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPad Air 13 (M3) 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Katana GF66 11UC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest