Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz
bogarfx
üzenetére
Igen köszi, láttam én is pont ez zavart meg, mert sehol nincs írva, hogy 12V -os működtetési feszültsége van.

Azért szerettem volna rákérdezni, mert a Német Amazon oldalon többen belefutottak ebbe a problémába, ennél a terméknél, hogy "sima" 28638 -as pumpát kaptak annak ellenére, hogy a leírásban oda volt írva, hogy 28638GS, és az egyik képen ott volt a trafó is, amit nem kaptak a pumpa mellé
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
bogarfx
üzenetére
Legjobban akkor jársz, ha Amazonon HUF-ot állítasz be a kártyához, de nem HUF-ban fizetsz, hanem GBP-ben.
Ilyenkor a bankod fogja váltani a devizát, mint ha Angliában vásároltál volna a kártyával.
EUR-al az a gond, hogy a GBP-EUR váltáson is keres valamennyit Amazon. GBP-HUF-on pedig még többet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest