Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
asynur
tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Köszi, pont ilyen jellegű tapasztalatra voltam kíváncsi.
Valóban a hűtés hiánya is lehet az ok, az adott modell asztali 3.5” verzió és elvileg van valami szellőzése.
Egy „csillapítás” nélküli vékony kartondobozban szállítás közben ha nem hímes tojásként bánnak vele azért érhetik olyan mechanikai behatások (még ha nem is szándékosan dobálják), amik rövid távon ki tudják nyírni és hibás szektorok, emelkedett hőtermelés az első tünet általában, majd jön a „click of death”(persze ez kezdődhet a szellőzés hiányától is ahogy írod).Engem azért meglep, hogy egy ilyen sérülékeny alkatrészt ilyen gyengén csomagolnak
főleg, hogy elvileg szépen küldözgetik is vissza gariba a hibásakat ilyenkor… azt hiszem napolom is a dolgot. (közben találtam pár véleményt, ami hasonló csomagolásról számol be).
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Drón topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
főleg, hogy elvileg szépen küldözgetik is vissza gariba a hibásakat ilyenkor… azt hiszem napolom is a dolgot. (közben találtam pár véleményt, ami hasonló csomagolásról számol be).