Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godem0
csendes tag
Német amazonos visszaküldési tapasztalat:
Ma jött egy csomag, sajnos a sün "futókereke" (~18 euró) törötten jött meg, a terméket az amazon postázza, de harmadik féltől vásároltam.
A felületen végigmentem a visszaküldési procedúra első fázisán, megkaptam a nyomtatni való címkét, a végén megkaptam, hogy ~8 euróig állják a visszaküldési költségeket.
Posta díjkalkulátora elsőre 22-23 eurós csomagdíjat kalkulált, így írtam nekik egy emailt, hogy a termék törötten jött, a doboz + a másik termék sérülésmentes, 23 euróba kerülne visszaküldeni, fizetik-e a teljes költséget?
Rá egy órával jött a válasz, hogy eltekintenek a visszapostázástól, teljes visszatérítést kapok.

"I am sincerely sorry for the condition in which your item has arrived and please rest assured that you will not be required to return it as I will make an exception for your case."
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Budget Gamer - i5 7600 / RX 470 4GB / 8GB DDR4 / 512GB SSD
- AMD Ryzen 7 5800X - Asus TUF B550M Gaming Plus WiFi - Kingston HyperX 32GB 3200 Mhz
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB (6)
- Macbook Pro 13" A2338 2020 M1 16GB 256GB (5)
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest