Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
macmelon
csendes tag
Sziasztok!
Mi a következőről a véleményetek:
Pénteken du. rendeltem a brit amazonon (de nem magától az amazontól más eladótól) egy könyvet (pár perccel 4 óra előtt, ha az esetleg banki zárás lenne). Rögtön jött az auto-confirm, és a státusza Waiting for dispatch lett, ha jól emlékszem.Közvetlen a rendelés előtt beállítottam a virtuális kártyám (már vásároltam vele ugyanitt) limitjét az adott összegre, picit fölé, bár mivel devizában lett megadva (ezt választottam), elméletileg elképzelhető, hogy nem jól számoltam.
Pénteken (ill. hétvégén) nem vontak le semmit a számlámról, a függő tételek közé sem került. Hétfőn ránéztem, és még mindig nem. Ekkor észleltem, hogy lejárt az idő, ameddig a terhelést engedélyezem, így újabb 2 napra engedélyeztem.
Hétfőn se vonták le.
Ma reggel megjött a mail, hogy dispatched, a státusza is így változott (It's on the way). Viszont még mindig nincs levonás.
Még élt a limit, de megint adtam neki még 2 napot az imént (egyszerre hoasszabbat nem enged a bank).
Kérdésem, hogy szerintetek mi lesz, mi várható? Nyilván nem kesergek, ha nem vonnak soha, és mégis megjön a tétel, bár mint becsületes polgárt, azért picit zavarna ez is. Az viszont jobban, ha most 2 naponta be kell lépnem módosítani az időlimitet. Viszont legjobban az zavarna, ha nem jönne meg a könyv, mert nem tudják ráterhelni a számlámra.
Köszönök minden tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, bontatlan NZXT Kraken 240-280 Fekete-fehér RGB vízhűtők - Garanciás!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- HP VICTUS 15 RTX 5060 AMD Ryzen AI 7 350 - 24 GB - 512 GB
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe IR kamera gar
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs