- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
falikep
csendes tag
válasz
radi8tor
üzenetére
A posta oldalán lévő online kalkulátorral számoltam ki a Németországba visszaküldés árát. A legkisebb csomagot (31x25x7) csomagot választottam, és tömeg 500g alattinak lett választva. Így jött ki a közel 7000Ft, és ez a legolcsóbb fajta csomag volt. Most megnéztem a díjszabást (pdf), de ott is nagyon hasonló árak vannak, 6100 Ft. Ezek szerint drágult a szolgáltatásuk jelentősen?
A termék végül is működik, csak nem az elvárt módon (egyedire szabott Android, vagy nem fut a program (ami nekem kell), vagy hiányosan (nem működik a felirat váltó gomb) + le van tiltva az értesítési sáv, és a kezelőgombok is alul (nem tudok app-ot váltani, csak visszalépkedéssel a főképernyőre), távirányító csak szemből, max. 2m-ről üzemel, stb...). Ezt meg is írtam nekik mellékelten. 8,4 Eurót ajánlottak, a többit ilyenkor én fizetem ilyen esetben?
Ha mégis visszaküldeném, a további lépésként a számla részét és vonalkódot kinyomtatom, és utóbbit a csomagra ragasztom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Assetto Corsa Rally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest