Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
GU-81M
tag
Szerintem hagyom az egészet a francba... Megrendeltem 2-án, akkor még volt készleten, azóta nem voltak képesek feladni (persze másnak már feladták), pedig szállítanak ide is.... Chaten beszéltem velük négyszer, minden alkalommal azzal kezdték, hogy a csomag feladás státuszban van, első alkalommal a hölgy még arról is biztosított, hogy félre van téve számomra az áru, de természetesen, ahogy egy ilyen sztorinál számítani lehet rá, elfogyott, arra pedig hogy mikor lesz, nem tudnak mondani semmit sem. Az utolsó megkeresésemkor azt javasolták, hogy rendeljem meg másik eladótól, hogy hamarabb megérkezzen.... Természetesen 149 helyett 179 font az ára.... Rendeltem később egy váltót is hozzá, azt persze kihozták...
Most mondjátok meg, én vagyok ennyire türelmetlen, vagy tényleg megesik az Amazonnal, hogy ennyit tökölnek? Ez lett volna az első Amazonos rendelésem, eddig főleg ebayről szereztem be a dolgokat (pl fényképezőgép), de ott nem volt semmi ilyen problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Elektromos autók - motorok
- Le Mans Ultimate
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest