- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
GU-81M
tag
Szerintem hagyom az egészet a francba... Megrendeltem 2-án, akkor még volt készleten, azóta nem voltak képesek feladni (persze másnak már feladták), pedig szállítanak ide is.... Chaten beszéltem velük négyszer, minden alkalommal azzal kezdték, hogy a csomag feladás státuszban van, első alkalommal a hölgy még arról is biztosított, hogy félre van téve számomra az áru, de természetesen, ahogy egy ilyen sztorinál számítani lehet rá, elfogyott, arra pedig hogy mikor lesz, nem tudnak mondani semmit sem. Az utolsó megkeresésemkor azt javasolták, hogy rendeljem meg másik eladótól, hogy hamarabb megérkezzen.... Természetesen 149 helyett 179 font az ára.... Rendeltem később egy váltót is hozzá, azt persze kihozták...
Most mondjátok meg, én vagyok ennyire türelmetlen, vagy tényleg megesik az Amazonnal, hogy ennyit tökölnek? Ez lett volna az első Amazonos rendelésem, eddig főleg ebayről szereztem be a dolgokat (pl fényképezőgép), de ott nem volt semmi ilyen problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Acer LED monitor (B247Y)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest