Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
GU-81M
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nos, akkor ez így alakult. Nincs harag, de egy kicsit azért csalódott vagyok. Végül lemondtam és megrendeltem ebayről, igaz drágábban, de elfogadtam. A váltóval kapcsolatban helyesbítek, a héten kapta meg a DHL és még nem hozták ki, remélem nem azon a bizonyos kamionon volt....
-
GU-81M
tag
Szerintem hagyom az egészet a francba... Megrendeltem 2-án, akkor még volt készleten, azóta nem voltak képesek feladni (persze másnak már feladták), pedig szállítanak ide is.... Chaten beszéltem velük négyszer, minden alkalommal azzal kezdték, hogy a csomag feladás státuszban van, első alkalommal a hölgy még arról is biztosított, hogy félre van téve számomra az áru, de természetesen, ahogy egy ilyen sztorinál számítani lehet rá, elfogyott, arra pedig hogy mikor lesz, nem tudnak mondani semmit sem. Az utolsó megkeresésemkor azt javasolták, hogy rendeljem meg másik eladótól, hogy hamarabb megérkezzen.... Természetesen 149 helyett 179 font az ára.... Rendeltem később egy váltót is hozzá, azt persze kihozták...
Most mondjátok meg, én vagyok ennyire türelmetlen, vagy tényleg megesik az Amazonnal, hogy ennyit tökölnek? Ez lett volna az első Amazonos rendelésem, eddig főleg ebayről szereztem be a dolgokat (pl fényképezőgép), de ott nem volt semmi ilyen problémám.
-
GU-81M
tag
Letelt a 48 óra, még mindig küldésre vár a csomagom, válaszoltam a levelükre, ahogy kérték, illetve beszéltem megint egy diszpécserrel, de azon kívül, hogy kértek ismét 48 órát nem tudtak mást tenni. Minden esetre a hölgy nagyon kedves volt, de sajnos nem rajta múlik a dolog. A kormány mellé rendeltem egy váltót is másnap, azt persze már elküldték...
-
GU-81M
tag
Köszi srácok az ötleteket, megkerestem tegnap őket chaten és megnyugtattak, hogy postázni fogják. Elvileg már a küldési fázisban van (persze ez a rendelésemnél nem látszódik), csak még nem sikerült feladniuk a csomagot, minden esetre kértek 48 órát, utána pedig keressem meg őket megint és kivizsgálják a dolgot.
-
GU-81M
tag
Rendeltem hétfőn egy Logitech G29 kormányt, de napok óta peding státuszban van, arra várnak, hogy meg tudják becsülni a szállítási időt. Nem akarok türelmetlennek túnni, csak érdekelne, hogy ez kb mennyi ideig szokott tartani? Van esély arra, hogy törlik a rendelésem, vagy ilyenkor már csak idő kérdése (arról nem is beszélve, hogy van raktáron belőle)?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elden Ring
- Lexus, Toyota topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest