Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Van, természetesen. Paypal acc-hoz már hozzá tudtam csapni, vásároltam is vele, meg vonatjegy vásárlás, eon számla, volt minden. Nem is nagyon van már nem netes kártya forgalomban.
Vertigo18 Én is erre gyanakszom, com egyből vissza is dobja, hogy nem támogatott kártya. Az UK elfogadja, a német nem.
Nem olyan régen váltottam bankot, akkor felmerült a kártya kérdés is. Gondolkoztam is a VISA-n, de aztán elvetettem, mert amúgy meg nem nagyon használom ilyenre, inkább EU-n belül vásárolok, vámkülföldről max pár dolláros vackokat.Akkor megkérem a német rokont, és megrendeltetem vele a motyót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Micro Four Thirds
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Formula-1
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest