Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Biztos csak én nem vagyok elég tapasztalt, de lehet valami furcsaság van:
Ma kaptam az emailt az amazontól, hogy a cuccot amit rendeltem postára adták, elindult a szállítás.
Az emailben van egy link, hogy "Track Your Package". Azonban ha ráklikkelek erre, az Amazon oldal amire a link mutat a következő hibaüzenettel fogad: "We're sorry - tracking information is not currently available. Please try again later."Ez később változni fog vagy végleg így marad?
A másik, mivel standard international shippinggel jön a cucc, e szerint hivatalosan szeptember 20 és október 7 között várható, hogy megérkezik a termék hozzám. De ez a gyakorlatban is tényleg ilyen lassú lesz? Mert elképzelni nem tudom, hogy mi lehet ennyire lassó, még akkor sem ha esetleg nem repülővel szállítják hanem hajón majd kamionnal vagy mit tudom én. Akinek van tapasztalata ezzel a standard international shippinggel az elmondhatná igazán, hogy a gyakorlatban hogy néz ki.

Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung kuponkunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 11. nap: SKALD: Against the Black Priory
- További aktív témák...
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest