- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tozso76
aktív tag
Szigorúan madárfotós szemmel... Beszálló ág csúnya. Vastag törött véggel. Ennek a képnek szerintem a 2:3 képarány az igazi. Ha most kezdted, jó úton haladsz. Ha komolyan szeretnél foglalkozni a madárfotózással rengeteg időt kell majd belefeccolni. A http://www.birdphotography.hu/ oldalon sok jó ihletet található ebben a témában.
-
halagabor
tag
Szép éles ahol kell, háttér szépen mosott és nem is nagyon keszekusza. Utómunkával és vágással (pl.: 16:9 mondjuk) lehet még dobni rajta, ütősebbé lehet tenni. De azon kívül semmi különös nincs számomra egy ilyen képben. Ez egy olyan tanulmány, amit mindenkinek meg kell lőni (nekem is van ilyenem), de ha megvan, akkor tovább kell lépni gyorsan.
-
zsiga_667
tag
Köszi neked is, foglaljuk vissza a topicot a csöcsöktől!
Kicsi az a madár, ha már van 400mm-ed, lehet érdemes lett volna kicsit jobban ráhúzni.És hogy ne csak pofázzak, hozok én is egy képet.
(Alig 20 perc volt megnézni a képed nagyban, meg belinkelni a sajátom, elképesztően lassú az internet itt Manilában.)
-
randras_83
addikt
én ezt egyszer benyaltam durván...hazafelé a balcsiról, kellemes meleg, hátsó utakon jöttem, atom naplemente előtti fények, Andriska megáll, polár fel mer az jó..állóba panoráma...elfelejtettem korrigálni a szűrőt...na hát ja...mondjuk ez user error a nagylátó már mas tészta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Olympus OM-1 mark1 fényképező eladó (m43)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest