- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz
benedekco #65453 üzenetére
Nekem lehet hogy azért könnyebb kicsit elvonatkoztatnom, mert van két kutyám
Mindemellett nem jutna eszembe lefotózni, max. ha az állatorvosnak kellene valamiért megmutatni (ne legyen ilyenre szükség). Ha szembejön egy ilyen csoport, és nem lapozok tovább rögtön, akkor persze nem kizárt, de most amellett hogy átfutott az agyamon hogy kattintsak hasonlót, elvetettem, utómunkával együtt nekem nem éri meg a ráfordított időtSose jutott még eszembe erőszakos, véres témát sem keresni - persze megértem hogy vannak olyan helyzetek amikor muszáj lehet (sajtó); meg hogy létezik olyan műfaj is ahol még akár művészi értéke is lehet - nem kell mindenkinek minden műfajt szeretnie; nekem sem kell az olyasmit.
A valódi flare még inkább remek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest