- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
válasz
gaben75 #34530 üzenetére
Lehet rosszul emlékszem, de mintha olvastam volna régebben, hogy ez időtájban már nem nagyon ildomos őket zavarni a fészkelőhelyen, mivel egy fokozottan védett madár és költési ideje van!? Ennek ellenére elég részletes adatbázisok kerültek fel róluk az internetre az elmúlt években, térképes formában is, nem is értettem, hogy miért...
Két hely környékére elmentem tavaly vagy tavalyelőtt Pest megye keleti részén, mindkettő közelében, kb. 1-1,5 km-re volt olyan viszonylag kis terület, ahol vadásztak, gyakorlatilag tömegesen fordultak elő. A jellegzetes hangjukkal könnyen irányt mutatnak, de nem tudom, hogy az ilyen részek, mennyire alkalmasak a lessátras fotózásra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest