- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
válasz
gaben75 #34530 üzenetére
Lehet rosszul emlékszem, de mintha olvastam volna régebben, hogy ez időtájban már nem nagyon ildomos őket zavarni a fészkelőhelyen, mivel egy fokozottan védett madár és költési ideje van!? Ennek ellenére elég részletes adatbázisok kerültek fel róluk az internetre az elmúlt években, térképes formában is, nem is értettem, hogy miért...
Két hely környékére elmentem tavaly vagy tavalyelőtt Pest megye keleti részén, mindkettő közelében, kb. 1-1,5 km-re volt olyan viszonylag kis terület, ahol vadásztak, gyakorlatilag tömegesen fordultak elő. A jellegzetes hangjukkal könnyen irányt mutatnak, de nem tudom, hogy az ilyen részek, mennyire alkalmasak a lessátras fotózásra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi haladó szinten
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged