- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz Beni2360 #6717 üzenetére
Jah, ez lehetséges, DPD szállít most (régen Express One meg MPL volt csak). Bár jóideje kifizetem előre, mert tudom, hogy probléma esetén úgyis visszautalják szinte azonnal, úgyhogy nem szoktam ezen problémázni.
Persze, ha valakinek csak KP-ja van, akkor szívás, én szinte egyáltalán nem használok már, csak, ha muszáj.
-
_Balee_
aktív tag
válasz Beni2360 #6326 üzenetére
Csütörtökön adtam fel, a csomagkövetés szerint pénteken megkapta az alza. De az alkalmazásban ez nem látszik, csak az, hogy beérkezésre vár.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
fatal`
titán
válasz Beni2360 #6267 üzenetére
Szerintem ilyenkor a kártyatársaságnál csinálnak chargebacket és a bank oda teszi, ahova kell.
Nem hívom őket emiatt, mert visszajött a pénz, csak furcsálltam, hogy az Alza rendszere kéri a számlaszámot.
Azt tippelem, hogy a chargebacknek van egy határideje, illetve garanciánál is lehet pénzvisszatérítés (ha nem tujdák cserélni/javítani). Ilyenkor a chargeback időkorlátja gondolom már lejár (bár nincs pontos infom), ebben az esetben pedig valóban csak visszautalni tudnak valahova, de kártyás fizetésnél nem tudják a számlaszámot mögötte.
-
Hegyirabló
veterán
válasz Beni2360 #5967 üzenetére
Kérdeztem, csak nem válaszoltak. De VGA topik szerint Alza garancia minden Alzás országban érvényes.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
grizlisandor
veterán
válasz Beni2360 #5833 üzenetére
Adok linket, tudtommal az alzánál közvetlen az alzától vásárolsz, nem kereskedőktől.
GILLETTE Skinguard Sensitive 200 ml
GILLETTE Fusion ProGlide 12 dbEmag-on jártam úgy, hogy a fent borotvagélt akartam megvenni, de a edigital volt az eladó és hozzászámolt a megrendeléshez + szállítást, mondom kösz nem kell, megveszem az Alzától..
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...