Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apple Watch kéne nékem, azt hogy lehet kuponolni?
Sorry, de ez kb 1 bitnyi információ és 10 sec volt beírni ide. Ennyi a tény, ezért is írtam ezt:
1 bittel 10 másodperc alatt sehogy.
Ha mondjuk szántál volna a dologra 8 bitet, akár leírhattad volna/linkelhetted volna a konkrét terméket is.
A 16 / 32 / 64 bitet alkalmazó tipusú kérdéseket már nem is reméli itt az ember. Komolyan gondolja valaki, hogy egy pár szavas kérdésre kap egy részletes, kódokkal végigvezetett választ?
-
bazsimano
őstag
megorultem, hogy alzan is van rpi 3b+ aztan lattam az arat
: 19.5ezer huf...mashol 12 korul mozog...kar erte
-
fatal`
titán
válasz
tepenzed #1911 üzenetére
Nekem csak automata törlés volt, mert nem tudták kiszállítani. Pénteken megjelent, hogy törölték és jelezzem milyen módon kérem vissza a pénzt. Nem volt időm foglalkozni vele, nem reagáltam úgyhogy szombat délelőtt jött az e-mail, hogy visszautalták egy héten belül rajta lesz a számlámon. Hétfőn délután már ott volt.
(#1915) csababarca: Külön jön.
(#1916) Geller72: Akkor lehet, hogy arra egyik sem jó. Tegyél mellé a sallangokból.
(#1933) KuZo: Összefoglaló.
(#1944) tobias88888: Nekem is ma szállítják a vasárnapit.Csúsznak, lehet hogy már a posta/express one is.
-
tobias88888
őstag
Nekem eddig húzták a szombati (-16k) kuponos rendelés elkészitését, de végül kiszállitják
Gondolom nagy a forgalom, csúsznak.
Emag részletekben kiszállitja a csomagot, nem tudom hogy melyik módszer jobb, egyénfüggő inkább. -
Baltazár123
őstag
Dobd be a temék linket, aztán akinek van kedve meg ideje ránéz.
sok a frusztrált tahó valóban, akik éppen lemaradtak az ákciós ndk turmixgépről és a fórumban élik ki a dühüketmeg sok a házmester típus is ebben az országban
Én csak röhögök rajtuk, ha komolyan veszed, azzal legimitálod őket -
csababarca
őstag
azért jó készlethiány lehet már mindenből nekik, hétvégén rendeltem g.skill ramokat, de még mindig nem látom, hogy elérhetőek lennének. állapota lefoglalva.
alaplap, proci, ssd megjött rendeléstől számított két nap alatt, azokkal nem volt gond.
-
KuZo
tag
válasz
El Gringo #1935 üzenetére
Az ottani topik címe mobilról addig látszott, hogy "BestBuy topik (Alza-kuponos hozzászólások..." ezért írtam oda véletlenül. Átlesem az összefoglalót most, ígérem és bocs..
-
1 bittel 10 másodperc alatt sehogy.
Aki nem fektet be kis időt, hogy legalább átnézze és megpróbálja értelmezni az Összefoglalóban igen komoly munkával összeállított segítő leírásokat, az veheti teljes áron, amit szeretne. Ez ilyen. Ha legalább próbálkozol, de elakadsz, akkor segítenek szívesen, de így ne várd el senkitől!
(#1938) KuZo
Igazad van, meg még segítőkész is, de nem hülye, mint ahogy más sem az, aki itt segít. Persze sokan annak nézik őket!
-
KuZo
tag
Sziazstok! Apple Watch kéne nékem, azt hogy lehet kuponolni? Köszi!
-
zoleeno1
veterán
Visszatalalos, sorry
-
Doki16
addikt
Köszönöm a válaszokat mindenkinek
Hát jól megvan bonyolítva. A telefon már itt van nálam kifizetve, azt hittem ennyi már elég hozzá
-
Doki16
addikt
válasz
Mr.Csizmás #1921 üzenetére
Tuti én vagyok a hülye, de egyszerűen nem értem. Semmilyen XXXXXX kódot nem látok sehol
Vagy most tényleg várnom kell 14 napot és a 15 napon kapom meg mailben a kódot?
Nem vágom, hogy ez most hogyan működik.
-
Doki16
addikt
Vettem Alzán egy ilyen Xiaomi Note 7 telefont. Elvileg jár hozzá egy 5000 Forintos ajándékutalvány Xiaomi Ecosystem termékek vásárlásához. Azt írják, hogy emailben kapok valami kódot amit valahol aktiválni kell. Semmi nem jött nekem emailben. Hol találom ezt a kedvezménykódot?
-
válasz
csababarca #1915 üzenetére
Nem rakják össze.
-
csababarca
őstag
van olyan, hogy fél órával később rendeltem valamit, akkor azt a csomagot összerakják és egyben küldök, vagy két teljesen külön csomag fog érkezni?
azért érdekes, mert az egyikre a várható kiszállítás alza szerint péntek, másikra hétfő. úgy hogy mindkettő raktáron van, meg 5 perc különbséggel jött az email, hogy összekészítették. -
tepenzed
őstag
Sziasztom!
Aki törölt már közvetlen megrendelés után kártyával fizetett rendelést, annak az oldalon található infók alapján aznap jóváírták az összeget? Kétszer rendeltwm ugyanazt a terméket csak más kupon kiegészítővel, de mindkettő be van terhelve. -
raziel01
veterán
válasz
Executioner #1903 üzenetére
Onlinefizetesnel azonnal ott a játék kód a fiokban.
-
fatal`
titán
válasz
Geller72 #1907 üzenetére
Mennyi a kosarad végösszege? A nyomtató kupon 35e-től megy. A kiegészítő 12e-től, ha erre nem fogadja el, tegyél be egy 190 ft-os utp kábelt. Végösszegtől függően mehet még mellé az onlinefizetes (ezt először kell berakni) az ingyenes szállításhoz (ha eléred a 25k-t), és lufival a játék kupon is.
Összefoglalóban minden le van írva, az is, hogy hogyan kell kiszámolni, hogy mit és mennyire lehet kuponozni.
-
Geller72
veterán
Üdv.
Szeretnék nyomtató kiegészítőt venni, de sem a nyomtatós, sem pedig a kiegészítős kupont nem fogadja el. Ötlet?
3D nyomtató alapanyagra lenne szükségem, ami alapból itt van:
»Nyomtatók és iroda»Nyomtatók»3D nyomtatás»3D nyomtató kellékanyagok»PLA
Ebből gondolom, hogy nyomtatós kuponnak jónak kellene lennie, de nem fogadja el.. -
fatal`
titán
válasz
Benhill #1896 üzenetére
Az, hogy közben elfogyott semmit nem jelent. Ha már befoglaltad a cuccot és volt raktáron, akkor az elvileg megvan.
De kiszállítások csúsznak, még mindig nem kaptam meg a vasárnapi rendelésem.
Kaptam ma egy levelet az MPL-től, hogy átadták nekik, aztán a posta oldala még nem tud róla.
Szóval náluk pl. a saját rendszerük is inkonzisztens egymással.
(#1905) kssvirag: Ez alapján, ha nem használod fel a csomagban lévő kódot (ami elvezet a játék kódjához, erről viszont tud az Alza, hogy használtad-e a szerver alapján), akkor elálláskor visszakapod a teljes összeget. Ez szerintem egyébként így teljesen korrekt.
A 29e az valószínűleg úgy számolódik, hogy a 2 játék annyit ér.
-
kssvirag
tag
válasz
Executioner #1903 üzenetére
Ok.
Ertem.
Mert az nem zavarna ha max egy 5-6 e levonnanak.
De 29e az hulyeség. -
Lackooo84
nagyúr
Aki reg nélkül rendel mondjuk PS+ kódot, az hogy kapja meg?
-
kssvirag
tag
válasz
raziel01 #1863 üzenetére
Mo djuk a fura, hogy még át se vettem a vga-t de a játék link, kód már mejött. Legalabbis igy emlekszem.
Igy ha át se vettem volna a csomagot, akkor is meglenne a kod.
Na mindegy.
Annyira nem fontos.
De kicsit többért ha tehetem inkább a 2070 supert veszem meg az 5700xt helyett.2 eve egy vega 56 ot vette, azt is koddal, aztan felhasznaltam visszakuldtem, de már nem tudom hogy vontak vagy nem.
-
tobias88888
őstag
válasz
Benhill #1896 üzenetére
Én az alábbit rendeltem szombaton, de még mindig nem szállitják ki. Weboldal azt irja hogy ellenőrzés alatt van a rendelés (bár a korábbi rendelésre meg azt irja hogy szállitás alatt pedig már rég megkaptam)
https://www.alza.hu/gigabyte-geforce-rtx-2070-windforce-2x-8g-d5697825.htm
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest