- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
-
maximilian4
addikt
Visszaküldtem a hibás terméket és kaptam egy emailt: Ebben leírja hogy mennyit térítenek vissza, de nem tiszta hogyan vehetem igénybe. Van több féle opció. Pl.:
-következő vásárlásom során (na de hogyan, a fiókomba belépve sehol nem találom az összeget)
-személyesen visszafizetik (nem opció, nem vagyok fővárosi)
-bankszámlára utalás (elvileg valami kapcsolati űrlapot kell kitölteni, de ha az email legvégén található "átutalás bankszámlára" lépek, akkor egy tök általános felületre irányít.Maxi
-
-
maximilian4
addikt
Alzának hibás terméket tértivevénnyel vagy anélkül kell visszaküldeni?
Mintha valahol olvastam volna hogy tértivevénnyel kell.Maxi
-
maximilian4
addikt
Tanulópénz...de azért a korrektség kedvéért. A használt nem egyenlő a hibással. Elég nagy zavarban szenvednek a srácok az alzánál. Nem is értem hogy adhatnak fel egy ilyen terméket. Itt aprón 100x különb amit hibásként hirdetnek 5000-ért. Gondolom úgy vannak vele, hogy valaki úgy is be fogja nyelni. Van még olyan sejtésem, hogy ezt a kontrollert még valaki megkapja. Kukából különbet kotorna ki nekem egy hajléktalan egy üveg piáért.
Maxi
-
maximilian4
addikt
-
maximilian4
addikt
Megérkezett ma a "használt" pro controller az alzától. Tapasztalat: nem használtat küldtek, hanem egy hibás hulladék használhatatlan szart. Nehogy megrendelje bárki is.
1. A termék ütött-kopott, amit még elnézek, mivel használtként van hirdetve. De olyan mintha tegnap kukázták volna.
2. DE, a termék nem használt, hanem HIBÁS. A jobb analog sticknek minden irányban 1 cm-es holtjátéka van, használhatatlan. Pofátlanság teteje, hogy 15 ezer forintért küldenek egy használhatatlan hulladékot.
3. A doboz még egy usb kábelt sem tartalmaz amit egyébként a csomag tartalmazna, de ez már csak hab a tortán.Tudna valaki segíteni, hogy ilyenkor hova kinek írjak, mi a teendő...?
Maxi
-
maximilian4
addikt
Valaki tudja, hogy a "használt" jelző termékek esetében mit jelent az alzánál?
Jól gondolom, hogy olyan termékek amelyek már valamilyen okból kifolyólag fel lettek bontva és már nem tudják újként eladni? Például valaki élt az elállási jogával, vagy javítva lett az elállási időn belül és inkább az eredeti tulaj kérte a vételár visszafizetését vagy a termék kicserélését?Maxi
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...