- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
válasz alexnagy777 #374 üzenetére
Bocs, az kimaradt, igen, ugyanaz a szám.
-
Voice24
őstag
válasz alexnagy777 #368 üzenetére
Nyilván volt megadva mobilszám a szállítás miatt.
-
Voice24
őstag
Új felhasználóként én sem kaptam 3000-es kupont az elején, és azóta sem. Volt régebben Mall fiókom, de emlékeim szerint másik email címmel.
-
Voice24
őstag
Nekem a szállítással eddig semmilyen gondom nem volt (kopp-kopp), pedig már a sokadik rendelésen vagyok túl. Volt egy-két dpd, a többi csomagpont, minden időben jött. Pontosabban volt, amit az eladó később tudott küldeni, de arról korrekten tájékoztatott.
Jöhet akármennyi kupon, kávéra vagy épp kutyatápra rendszeresen fel tudom használni, még lejjebb tolva az amúgy is jó árakat. Ketyeg az éves Smart tagságom, így a szállítási költségre sincs gond. -
Voice24
őstag
Én már közel járok a 10 megrendeléshez, kávék, dísztárcsa, tökmagolaj, aloe gél, bundázott mogyorók, fűtőventilátor. Talán két esetben volt dpd futár, legtöbbször Packeta csomagpont, a szállítással, értesítésekkel még nem volt gondom, mindenről tudtam időben. Bár a dpd-s szállításoknál a kiszállítás napja és órája csak aznap reggel derül ki pontosan, előtte csak a lengyel utat látod az allegro nyomkövetésében.
Mivel a kezdésnek kapott ingyenes Smart szállításaim elfogytak, és úgy látom, fogok még innen rendelni, 5 ezerért megvettem az éves Smart tagságot és ingyenes szállítást. Szemes kávéból és bundázott mogyiból rendszeres vásárló leszek, az már biztos. -
Voice24
őstag
válasz gangstagergo #122 üzenetére
Nem, ettől az üzlettől: [link]
Eddig tapasztalatunk csak az említett bundázott mogyikkal van, de azok nagyon finomak.
-
Voice24
őstag
Hali!
Tegnap jött meg öt csomag bundázott földimogyoró, kilós kiszerelésben, visszazárható tasakban. Mézes, BBQ, hagymás-sajtos, wasabis, az ötödik sós pörkölt blansírozott mogyi. A bundások szerintem finomak és árban is jók, 2890/kg. Ezekre használtam fel a 4 ezres kupont, így pláne jó vétel volt. -
Voice24
őstag
Ezen rövid idő alatt már kétszer futottam bele olyasmibe, hogy adott termék mellé ajándékként hirdetett cucc nem jött meg, és mindkétszer az az eladó indoka, hogy elírás történt. Előbb egy 0,5 literes tökmagolajjal jártam így, a termék neve mellett feketén-fehéren ott volt, hogy plusz ajándék (1 kg-os himalájai só), és csak jóval lejjebb, úgymond az apró betűs részben volt bent, hogy 199 Zloty felett. [kép]
A második eset egy 1 kg-os szemeskávéval történt, az egyik képen és a leírásban is az szerepelt, hogy a "szett" tartalma maga a kávé plusz egy capuccino-s csésze. Az eladó elírásra hivatkozott, meg hogy vonalkódok alapján töltik ki a leírásokat, így kerülhetett bele a csésze. [kép]
Úgyhogy bár jók az árak, azért oda kell figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Androidos fejegységek
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoIP telefonálás
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest