Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• opr

nagyúr

LOGOUT blog

válasz bajaki #17643 üzenetére

Roviden, tomoren:
    Nem veletlenul szokas azt mondani, hogy igeretekkel tele a padlas.
    Reszemrol valtanek, egy evet kihuznek, megtanulnek mindent, amit csak tudok, a CV-ben nagyon jol fog kinezni, aztan amikor -surprise surprise- nem kapod meg a beigert emelest, dobbantani zoldebb mezokre.

Amit meg hozzatennek, hogy en meg nem lattam olyat, hogy ennyire hardware-kozeli kornyezetben az olyan programozo, akinek "ugyes a keze" es van is hozza affinitasa csak programozzon. Kontraproduktiv is lenne, mert nagyon hasznos, ha ismered a gepeket, amiket programozol. Ok, eltolodik ez 90% programozasra, de akkor is, amit fentebb irtal, az nem az a munkakor, ahol reggel beulsz a szekbe, aztan nap vegen kihamozod magad onnan.

Amibe erosen ajanlott belegondolnod: 6 evvel vagy egyetem utan. Ez alapjan kozel 30 lehetsz. Ha nem kezdesz el karriert epiteni most, akkor nem is fogsz tudni. Vagy ha kesobb fogsz is, sose fogsz eljutni oda, ahova eljuthattal volna. Igazabol ezt 3 eve kellett volna elkezdeni, de meg most se keso. Ezt mondom olyan emberkent, aki hasonloan elcseszte ezt a reszet a dolognak fiatalon - 30 felett ezerszer nehezebb kitorni, elkezdeni megmaszni a rangletrat, mint ha fiatalon nekiestel volna.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés