-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjohn
aktív tag
Lassú? 1 hónapos várakozás az szerintem nem elfogadható. Bocs ha nem voltam egyértelmű, az itthoni szállítónál adtam hangot a felháborodásomnak. Mert a csomag náluk volt és nem találták jeligére. A fogyasztóvédelemmel. Ezt ha jól emlékszem már írtam régebben.
[ Szerkesztve ]
-
jjohn
aktív tag
válasz PuffyDog #80013 üzenetére
Úgyis tudod kivel beszélsz, érzed a hangján. Olyan vette fel a telefont aki rögtön utána is nézett a csomagnak. És megoldódott. Nem hinném hogy hozzá nem értő ül a teló mellett.
Azért írtam, hogy miért kell fenyegetőzni? Én sem szeretem, de ha nem egy másképp akkor bizony nem árt. A telefonos beszélgetést meg rögzítik, így visszakereshető.
A kapcsolati panasz űrlapra gyorsan reagálnak, legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
De mindenki másképp csinálja, nem vagyunk egyformák. Simán egy javaslat volt. -
jjohn
aktív tag
-
jjohn
aktív tag
Sziasztok!
Látom nem csak nekem van néha gondom a a szállítókkal.
Nekem eddig az EO szállított, több alkalommal nem volt semmi gond. Ezután jött, ami tényleg vicc kategória.
Egyik megrendelésem nem érkezett meg, refundolnom kellett, amiben az ali nagyon rendes volt és zökkenő mentesen visszatérített.
A másiknál több mint egy hónapig ült a csomagon a EO. Már a depoba beérkezettnek írták, ezután jött minden nap, hogy csomag keresés és feldolgozás alatt van.
Többszöri telefon, elektronikus megkeresés sem hozott eredményt.
Majd egy hónap után megírtam, hogy záros határidőn belül legyen megoldás, különben a fogyasztóvédelemhez fordulok. Láss csodát, két napon belül megkerült a csomag és máris kiszállították. A csomag nem egy gyufásdoboznyi volt, amit el lehet keverni.
Természetesen az ali látta, hogy EO-nál a csomag és addig nem fizetett vissza, meg is értem.
Valóban, ahogy írta valaki nagyon ellustultak.
Nem is értem sokszor miért kell az embernek fenyegetőzni, hogy megoldás szülessen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Szép! HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 32/512 FHD IPS Matt
- Lenovo Thinkpad T15 G1 Üzleti "Golyóálló" Laptop 15,6" -70% i5-10310U 4Magos 16/256 FHD
- ThinkPad Yoga Áthajtható Érintős FullHd,Core i7,TOLL,világító billentyűzet,8GB RAM,SSD
- ninebot MAX G30LE II
- ThinkPad,14,1,"Érintős FullHd IPS,Core i5(3,1Ghz)világító billentyűzet,8-32GB RAM,SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest