Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alces
tag
Ugyanezzel a konfiggal volt nekem is m17x R4-em. Imádtam, vannak nagy szakik, akik értenek ezekhez a gépekhez. Szerintem a világ legjobb gamerlaptopja, mivel fejleszthető, van jó sok moddolási lehetőség, szép, stb.
Teljesen felesleges a XM proci, mert semmivel sem tapasztalsz nagyobb teljesítményt, gyorsaságot. A felesleges hőtermelésről ne is beszéljünk, amivel a gyári hűtés nem bír el. Persze van fejlesztett hűtés hozzá, a gyári 3 hőcső helyett 5 van benne, de nem tudom, hogy mennyire hűti le. Inkább azon gondolkodnék, hogy minél tovább leld örömöd benne, ne vágja a meleg szét az alaplapot, hogy inkább alacsony fogyasztású cpu menjen bele, mondjuk 3632qm.
A 980m szintén egy kazán, nálam simén evett 125w-ot, 80 fok környéke tartható, de az sem egészséges. A pasztázás, takarítás nagyon fontos. Ha lehet, fel kell rakni unlockolt vBIOS-t akkor azért kordában lehet tartani. Emellett a gpu-nak is van moddolt, erősebb hűtése. A driverezés ugye egy külön móka, de ha beletanulsz, gyorsan moddolod. A poén, hogy akár 1070m is belerakható, ha van benned kalandvágy
.
Ha jól emlékszem A11-ig van unlockolt BIOS, A15 a legújabb, de az csak a spectre miatt jelent újat, hogy a régi intel cpukkal szerelt gépek ne legyenek sebezhetőek. Az A11nél minden állítható, ha xm proci van, akkor lehet kissé tuningolni, de a fent említettek miatt nem ajánlatos.
Ha a 150 ezres gépen töröd a fejed, azért talán jó vétel lehet. Kretén67, és muerte fórumtársak a legnagyobb koponyák ezekkel a gépekkel kapcs., mindenképp ajánlom, hogy keresd meg őket, mindenben segítenek, én hálával tartozom nekik a segítségükért.
Remélem segítettem valamicskét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5330 /i5-1245u/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
- HP Omen 15 ( i7 6th, 8 GB, 240 SSD, 4GB Gef960) AkciÓÓ!
- P1 Gen5 16" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.