- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Na azonosítottam remélhetőleg a problémát. Úgylátszik én vagyok a 100 ezerből az 1 aki szív
szóval random kékhalál naggyából összefügéstelenül.De 100% hogy túlmelegedés vagyis annak egy érdekes példája miszerint valamelyik alkatrész hevül túl nem pedig a konkrétan a mag. Mert a gép képes akkor is kékhalálozni mikor maga a gpu mag csak 72 fok. Mindig teljesen más kb a kékhalál üzenet viszont az Ow játék display errort dob ha játék közben elszáll.
Lényeg fogtam magam csak magában a gépen áram nélkül elidnitottam az ow t futott 15 percig semmi baja majd rádugtam a áramkábelt elkezdett tekerni a rendszer a gpu csak 76 fokig ment fel de akkor kaptam egy kékhalált. Érdekességképpen a dell gpu ellenőrző tesztje lefutott pedig az is 76 fokig hevítette az gpu magot.
Nap kérdése hivjak dell futárt hátha magyarországi feltudja szedni és megtudja javítani vagy keressem fel KillHates kollegát egy pasztázásra ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Iqos cigaretta
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- új bontatlan 13 hüvelykes MacBook Air M4 256GB SSD silver ezüst Apple 3 év garancia
- ASUS ROG Flow X13
- Asus tuf a15 4060
- ERŐMŰ! Dell XPS 15 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- LG 55QNED813RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval random kékhalál naggyából összefügéstelenül.