Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Reaktorban úgy is kampeca lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Thome
veterán
Én beálltam egy sarokba és szó nélkül elmegy mellettem, a végén már kishíján rambo módban mentem, szekrényt nem is használva mert hót felesleges, ha épp gond volt, be egy sarokba, vagy egy asztal mögé, igaz félig kilógok de akkor sem "lát".
Egyébként a végére értem, abszolút nem volt vészes a játék, az orvosi rész volt a legrosszabb szerintem, a core az nem volt vészes, illetve az azt követő részek sem. Vagy csak beleedződtem.

-
Thome
veterán
Na túl vagyok a core-n. Hát nem volt semmi, de nem szenvedtem vele többet, mint az első szivatós résznél, ahol első alkalommal jelenik meg az alien. Sőt, kimondottan izgalmas volt.

(Már ott tartok hogy bejöttem a hidegből az antennaállítgatás után...
) -
Thome
veterán
Na most jön a Core, na a kapunál letett fegyverek majd anélkül a szaladgálás a droidok elől. Hát egy élmény volt, azt hiszem élvezni fogom...

-
Thome
veterán
Na, tetszik a játék.

-
Thome
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi a sok tanácsot, néha tényleg kijön az hogy nem szabad tökölészni, de a beleélés miatti fosás megakadályoz (+meg az izgalom hogy ha elkap, elvesztem az addig megtett távot)

Egyébként néha tök buta, máskor meg aránytalanul okos.
-
Thome
veterán
Mint az amnesia, maximum az nevelhet itt pluszban, hogy tűrnöd kell az idegesítő ai-t.

(#290) SchumiBácsi: Erre rájöttem, de ott ahol bebújtam a szekrénybe, nem volt asztal pedig oda mentem volna, gyorsabb oda bebújni.

(#296) NetTom: Igen ez még nagyon az eleje, de majd ha hazai pályán játszom otthon, nyugalomban, rendes hanggal, majd akkor fogom igazán élvezni, jelenleg laptop hangszóró + háttérzaj mellett nem a legjobb, lehet ez is rátett arra hogy ingerültebb vagyok a kelleténél.

Rewire dobozok csak az alien ellen jók, vagy más ellen is bevethetők? Mert volt hogy levegőt kapcsoltam át, de akkor kettőig nem láttam, gondolom az is segíti, késlelteti az észlelést? (Vagy csak az androidoknál jó ez? Mondjuk az android ha kicsit sötétebb helyen van, már 3-4 méterről nem lát szemből, legalábbis ez egy tapasztalat volt...
)
Egyébként sokáig tökölni nem szoktam, mindig haladok csak általában guggolva. Mondjuk van hogy elkap az izgalom és gyorsan futok, hogy minél előbb elérjem a savepointot, vagy valamely necces folyosót átfutom ahol esély nem lenne az elbújásra.
-
Thome
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Na túljutottam, a franc vinné el, a megbeszélőteremben épp csak 3x rántott ki a szekrényből, mire sikerült eltalálnom hogy jobb klikk + s...
Végre következő szint, stunbot megvan, most eltettem pihenőre a játékot. Ez is még a szivatós részhez tartozik továbbra is, vagy megkönnyebbülhetek? Azt kipróbáltam hogy itt van-e az alien, direkt lőttem egyet, hátha jön és szétlőhetem, de nem sikerült elűzni. Szóval erre a pisztoly kissé alkalmatlan. 
-
Thome
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Most telepítem vissza, nem hagy nyugodni a dolog.

Ettől függetlenül nagyon remélem hogy sikerül átjutni rajta. Egyébként ahogy írod, 3-4 szopatós rész van, ez az első, ha ezen túljutottam egyből jön a 2.
Adok neki mégegy esélyt. Szeretem a sunnyogást, de azért az aránytalan szívatásnak nincs értelme.
-
Thome
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Nem tartottam messze, de ahol érzem hogy hosszútávon csak az egészségemre menne a játék, akkor azt hagyom.
(Ott tartottam hogy a doki a túloldalon mondja hogy menjek ide-oda, aztán elmentem és épp egy doktor id kulcsát kerestem -meg egy save pointot- a 22x szobáknál vagy hol a szöszben. És ott untam meg hogy kinn volt a folyosón, én benn az egyik teremben egy szekrényben, és egyszerűen a folyosón az ajtó elől alig volt hajlandó elmenni. Aztán elment, szépen guggolva mentem, és akkor is előjött. Na itt lett elegem, mert amíg az amnesia hasonló nehézségű de játszható, addig ez csak az agyamra ment az ai-val. Pedig egyébként egy baromi jó játék lenne, de még easyn is szivat.)
-
-
Thome
veterán
Kb 45 percig nem sikerült eljutni egy mentési pontig, aztán elkapott a szellőzőben. Úgy felidegelt, hogy letöröltem a picsába. Jó játék, erre vártam meg minden, de engem annyira felbaszott ez az AI, hogy saját testi épségem (+ a gépé) nem ér ennyit hogy ezzel játsszam.

-
Thome
veterán
Nyilván amikor játszódik a játék, ott ilyen a technológia tehát marhaság összehasonlítani az amnesia újkori fejlettségével, de azért az tök jó lett volna, ha a tárgyak mozgathatóak lettek volna, illetve némelyik ajtó (szekrény) ami manuálisan nyitható, azt te fogd meg és nyisd + csukd be.
Jó persze ne legyenek hülye igényeim, de azért elgondolni jó, ha a két játék pozitívumait összekombózni.

-
Thome
veterán
Amnesia: The Dark Descent pont neked való.
ahhoz képest ez az alien semmi, az tényleg real rettegés, föleg hogy ott tényleg mindent te nyomsz, nincsenek ilyen QTE ajtónyitogatós bohóckodások. 
Mondjuk hozzáteszem hogy ennek a játéknak is megvan a saját hangulata, számomra máshogy jön át, felnyomja az adrenalint de könnyedén merem játszani, az amnesia az totálisan más, ott valóban tudsz félni, mondjuk ott a hangulathoz adta a hang, meg ha megjelent a mumus és észrevett attól a hangtól a hajad égnek állt.
Whitezo: Ne add fel, az is jó játék, ha elkezdted be kell fejezni.

-
Thome
veterán
Na most tartok ott hogy a doki elakar küldeni a kódért.
Apropó amikor az első "társunk" meghal, majd menni kell a komppal, ott a bejövő fosatós zenénél ha elkezdetek futkorászni, jön az alien.
Kipróbáltam.
-
Thome
veterán
Na én is beszálltam a játékba, egy mobil GT555m-en high-on elszaladgál.

Nem igazán volt időm játszani vele, a nostromo féle történetbe ugrottam bele, hát hogy is mondjam, meglepett mikor kinyitottam az ajtót és előttem állt.

Mindenesetre csak 1,5 hét múlva tudom aktívan belevetni magam, de ebben a 20 percben engem levett a lábamról.Az meg hogy nehéz... épp ideje volt hogy valami nehéz legyen. Ezért szerettem az amnesiat is.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Opel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Filmvilág
- Ford topik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)