Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
Csak akkor dobja fel, amikor benéz a csótány a szekrénybe. Vigyázni kell amúgy, mert ha előtte már nyomod a hátrafelét és úgy dobja fel az eventet, akkor valószínűleg ott a vége.
(Mert ugye ha még egyszer benyomod, előtte "előrehajol".) Én ki szoktam várni amíg elmegy szépen, mert különben még észrevesz mikor kapkod a csaj levegő után.szerk.: egyébként úgy vettem észre, hogy az egyik legrosszabb, ha a szekrénybe bújsz, nem látni semmit kifelé, a motion detector meg csak a halálodat jelenti sokszor. A legjobb opció valami tömör tárgy mögé bújni (pl. egy doboz), akkor nem vesz észre az alien és még te is látsz többfelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Mert ugye ha még egyszer benyomod, előtte "előrehajol".) Én ki szoktam várni amíg elmegy szépen, mert különben még észrevesz mikor kapkod a csaj levegő után.