- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Eversmann
üzenetére
Én már megvárom a stoppos változatot, úgyis most pihizik a game, majd a rémálom szintet magyarul tolom

Egyébként van egy mókás öcsívment, ha jól értelmezem "vidd végig az egész kampányt halálozás nélkül"... Erre akkor jöttem rá amikor megcsináltam a "haladj át a reaktor karbantartó részlegen megdöglés nélkül"... van egy másik is az simán vállalható "térj vissza a 1702-es kóddal megdöglés nélkül". Ami érdekes hogy több teljesítmény nincs felsorolva alapból, csak ha a sajátomat összevetem a globális statisztikával akkor jelennek meg. Egy Nostromo log kellene a " gyűjtsd össze az összes Nostromo felvételt"... mindet felfedeztem már a három végigjátszás alatt, csak az a probléma hogy sztem egy kampány alatt kellene mind, no meg egyet elfelejtettem, mert gázosított a terep és amikor megvolt a gázmaszk egyszerűen kimaradt, pedig egy egészen pici kanyar kellett volna csak, na majd legközelebb
Aztán van a "gyűjts össze 50db ID-t" 3db soha nem volt még felfedve, és elképzelésem sincs hol lehetnek, mert már mindent kinyitottam/feltörtem/átvágtam meg minden kis szarba benéztem vagy 3× hardon is de semmi 
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest