- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Eversmann
üzenetére
Én már megvárom a stoppos változatot, úgyis most pihizik a game, majd a rémálom szintet magyarul tolom

Egyébként van egy mókás öcsívment, ha jól értelmezem "vidd végig az egész kampányt halálozás nélkül"... Erre akkor jöttem rá amikor megcsináltam a "haladj át a reaktor karbantartó részlegen megdöglés nélkül"... van egy másik is az simán vállalható "térj vissza a 1702-es kóddal megdöglés nélkül". Ami érdekes hogy több teljesítmény nincs felsorolva alapból, csak ha a sajátomat összevetem a globális statisztikával akkor jelennek meg. Egy Nostromo log kellene a " gyűjtsd össze az összes Nostromo felvételt"... mindet felfedeztem már a három végigjátszás alatt, csak az a probléma hogy sztem egy kampány alatt kellene mind, no meg egyet elfelejtettem, mert gázosított a terep és amikor megvolt a gázmaszk egyszerűen kimaradt, pedig egy egészen pici kanyar kellett volna csak, na majd legközelebb
Aztán van a "gyűjts össze 50db ID-t" 3db soha nem volt még felfedve, és elképzelésem sincs hol lehetnek, mert már mindent kinyitottam/feltörtem/átvágtam meg minden kis szarba benéztem vagy 3× hardon is de semmi 
Új hozzászólás Aktív témák

- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Háztartási gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Napelem
- Milyen processzort vegyek?
- Windows 10
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs