Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preda
aktív tag
Én az előbb úgy szívtam meg, hogy egy részen kikapcsoltam az oxigén szellőztető rendzert mert volt két Joe. Mondom ne lássanak már meg így simán kikerülöm őket csak azt nem láttam , hogy közben az Alien meg az útvonalam fölött lévő szellőzőben csöpögtette a nyálát mert hát ugye elég nagy pára lett szart se láttam. Aztán meg csak pislogtam, hogy ez így is ki tud nyírni? Jah ok mondom
. Utána már nem kapcsoltam le a szellőztetőt akkor láttam , hogy pont onnan folyik a nyála.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók

Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óvodások homokozója
- Napelem
- Okos Otthon / Smart Home
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Utána már nem kapcsoltam le a szellőztetőt akkor láttam , hogy pont onnan folyik a nyála.