Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
motrola
aktív tag
válasz bagyusz #8926 üzenetére
A Spirit FM nem alternatívája az eredeti rádió alkalmazásnak. A CM romok közös és régen fennálló hibája, hogy a rádió alkalmazást kihagyják. A másik hiba a Bluetooth hibás működése. Semmit nem ér az a ROM ami szép de rengeteg hibával működik.
Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
motrola
aktív tag
Ezen ROM-ok leírásai tartalmaznak 2 fontos sort.
1. Ami működik:
2. Ami nem működik:
Mikor megvettem a telefont 2.3.6 GB volt rajta és minden működött. Ma is működik minden tökéletesen.
Nem ez az első telefon amin kipróbáltam néhány ROM verziót.
Az biztos CM romban tökéleteset még egyik készülékemhez sem találtam.
Elég csak végigolvasgatni a hsz-kat és kész is a hibalista. Ezen nem érdemes vitatkozni
LG GT540, Alcatel OT-995,Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
motrola
aktív tag
válasz akosright #11354 üzenetére
A képtár nekem is vacakolt ezért feltettem a QuickPick HU 2.9.4.apk már nem tudom honnan töltöttem le. A jelenség az volt, hogy vagy nem látott könyvtárat, vagy ha látta kevesebb képet látott mint amennyi a könyvtárban volt. A QuickPick HU 2.9.4 amióta fenn van nincs kép gond. A képtárat Root uninstallerrel leszedtem.
1 próbát megér!Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
motrola
aktív tag
-
motrola
aktív tag
válasz a.t.t.i. #24061 üzenetére
1. a hálózat elfelejtetése és újracsatlakozás.
2. lehetőleg router közelében próbáld meg, távolabb nem biztos, hogy felcsatlakozik.A 4.04 egy vacak ROM sok a hibája, nem érdemes felsorolni sem. Az eredeti 2.3.6 Gingerbread a legjobb ehhez a telefonhoz. Aki frissítette az rosszul járt.
Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
-
motrola
aktív tag
válasz helixP #24065 üzenetére
Abban egyetértünk, hogy a gyári ICS hulladék, de kérlek tedd hozzá, hogy a 2.3 számodra a legjobb.
Én nem írtam 2.3 ról és nem is használtam.
Nem gondolnám, hogy kizárólag egyedül én használtam olyan készüléket amin 2.3.6 Gingerbread volt telepítve. Ezt a verzíót több készülékre is telepítették és használják még ma is megelégedéssel.
Azon a telefonon amit én használtam, működött a hanghívás, felolvasta ha kértem az sms-eket, bemondta éppen ki hív, pontosan ébresztett, jól működött a rádiója, a gps, a bluetooth együttműködött a kocsim kihangosítójával, fejhallgatóval, Plantronics Voyager Legend Bluetooth Headset-tel. A wifi megfelelő körülmények esetén kiválóan tette a dolgát. Mindet használtam is a megfelelő időben és helyeken. Több játék is ment rajta erről nem sokat tudnék mondani a gyerekek intézték nem panaszkodtak.
Naptárak, emlékeztetők és egyéb kényelmi rendszereket használtam rajta.
Az Autokiller memory lehet nem ajánlatos de én folyamatosan használtam rajta.Nekem bevált és több munkatársam is vett a tecsoban akciósan belőle. Csak a tapasztalataimat szoktam átadni ha időnkét megszólalok ebben a topikban.
Egyébként mindenféle ROM-ot kipróbáltam rajta a Bagyusz féléből szerintem mindet.
A telefont elajándékoztam egy kicsit erősebb játékszert használok THL W11. Rövidesen egy Nokia Lumia 520 is lesz mellette.Dell Latitude 5490, POCO X5 5G, Umidigi, Chuwi Hi10X
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest