Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mercurytopaz
aktív tag
válasz bagyusz #20141 üzenetére
Mindenesetre, még próbálkozom vele, 10.2 mert ha másnak jó, akkor az én függetlenemre miért nem ? Csak pl.: olyan nem lehet hiba forrás, hogy wipe ide, vagy oda, milyen rom volt előtte, pl. nekem h1n1. Valami maradványra gondolok, és még a cwm 5-6 se bizonyítottan egyforma. Vagy az ?
[ Szerkesztve ]
-
Raklap#
tag
-
Milestone2
nagyúr
-
törölt tag
válasz bagyusz #20392 üzenetére
Inarival? Érdekes..Nem azzal próbáltam elsőre.. Egyébként hogy állsz vele? Ha már "belenéztél"....
Annyit írnak,hogy a cyanogenmod rom jó kiindulási alap, de pl a stock ICS is jó elvileg..a devtree rész a lényege ennek is, azért gondoltam a Te CM 10.1-edre.. hátha..
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz bagyusz #20359 üzenetére
Ebbe sajnos muszáj belepofázzak, mert van egy kevés negatív tapasztalatom. Konkrétan tudom ugyanis, hogy két Qualcomm eszközt 120%-os bizonyossággal hazavág ez a tárhelycserés megoldás. Az LG Optimus One-on próbálta elsőre Joestone megfordítani a data és a system területet: pár nap múlva full brick lett belőle. Nem igazán adtuk fel, a Blade is tett egy kört ez ügyben, mikor még nem lehetett re-partolni: követte az előd példáját: se kép se hang. Elméletileg a bootloader nagyon nem szereti az ilyen beavatkozásokat. Főleg nem akkor, ha a system gyárilag yaffs2-es, nem ext és azt is át kell particionálni. Anno amikor az xPad 50-esre írták a srácok az egyik romot, ott a system UBIFS rendszerű volt. Az új rom azt nem kezeli. Nosza': EXT-re át... Igen ám, minden szép és jó. Csakhogy a bootloadernek van egy olyan opciója, ami felcsatolja a meghajtókat, mikor kikapcsolva töltöd a gépet, hogy megkeresse az akku képeit: ahogy észreveszi, hogy egyik meghajtó át lett particionálva, rögtön megpróbálja visszacsinálni... üresre törli az egész systemet...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz bagyusz #20400 üzenetére
Megehet, hogy igen, de a Blade -elvileg- nem érintett ilyen szempontból, mégis elpatkol ha megcseréled a két fő meghajtót. Nem azonnal, ám pár nap múlva egyszer csak soha sem ébred fel többé. Annyira beáll, hogy még a gyártói szoftverrel sem lehet felkelteni. Sőt! Még a led sem világít rajta.... teljesen agyhalott lesz.
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz bagyusz #20359 üzenetére
És megszűnt a bootloop! Ó istenem, mekkora kő esett le a szívemről. Most sikerült felraknom, mert töltöttem a telefont, aztán pedig imádkoztam, hogy újrainduljon a telefon - újraindult, bootloop nélkül, 8 másodperc alatt! Azért az szerintem nem rossz, és végre 10.2-es CM van a telefonomon.
Köszönöm szépen a romot! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz bagyusz #20402 üzenetére
Jo kis para volt mikor raneztunk anno.
GT540-en gond nelkul ment a particio csere mur4k progijaval.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
törölt tag
válasz bagyusz #20467 üzenetére
Jó lenne, de nincs fastboot és nincs reco.. a ráadás,hogy a kdz updater valami hibával dobál kifelé,de nem tudom,hogy ez a munkahelyi pc hibája, vagy a telóé.. sajna nem kicsit beteg a teló..azt szeretném többek között egy másik rommal letesztelni...
Ezzel:
19:54:25 : Launching SW update
19:54:25 : Unpacking KDZ
19:54:31 : KDZ file extraced
19:54:36 : Files were extracted.
19:54:36 : LGMobileDL Load.
19:54:36 : Port = 35
19:54:36 : Connecting to phone
19:54:52 : Check Phone mode = 1
19:55:31 : Phone type check.......
19:55:31 : LGMobileDL.DLL Loading....
19:55:31 : _SetAuthMark Fail
19:55:31 : AuthMark°ˇ Á¤Č®Č÷ Phoneżˇ Write µÇÁö ľĘľŇ˝Ŕ´Ď´Ů!
19:55:31 : _SetAuthMark Fail
19:55:31 : LoadCDMAPhoneData() Error
19:55:31 : _DetachDLL Call
19:55:31 : _DetachDLL Call End
19:55:31 : Param : Path = C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\europen+fastboot.dz
19:55:31 : Param : moduleDir =
19:55:31 : Param : waitTime = 0
19:55:31 : Param : UsbHighSpeed = 1
19:55:31 : Param : PhoneMode = 1
19:55:31 : Param : BinVersion = romfastboot
19:55:31 : Param : AuthMark = 0
19:55:31 : Call fn_StartUpgradeApropó ( ha már itt vagy ) : ehhez mit szólsz? ( Alcához jó lenne sztem..)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz bagyusz #20495 üzenetére
Nem akarom offolni a topicot, de olyan hibával véletlen nem futottál össze a CM10 alatt, hogy az összes hangot a felső kis hangszórón játssza le, amit az alsón kéne, amiket pedig fent, azokat sehol? Két hete megy az agyamra és bármit csinálok, nem tudok rájönni mi a nyűgje...
szek: CM10 alatt nincsen caf forrás külön...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest