- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
Stoykie #26535 üzenetére
A "wipe data/factory reset" a /data, /cache és /data/dalvik-cache ürítést végez. A tippem az, hogy korábban formáztad is a /system és a /system/app (korábbi custpack) könyvtárakat tartalmazó partíciókat, Bagyusz tanácsai szerint. Ha format /system nem volt és nem indul, eltávolíthattál/jegelhettél valami fontos appot.
Nálam az utolsó CM esetén fordult csak elő, hogy "piszkos" (nincs /data wipe) telepítés után is hibák vannak,
eltávolított/jegelt app-ok végett nem szokott indulni (de a CM boot képernyőig eljut, ha volt dalvik törlés, akkor újraépíti és csak utána fagy. CWM wipe data majd system reboot, init varázsló végigvitele után szoktam egy korábbi CM11-es data-t helyreállítani cwm-ből, így bebootol és az adatok is megmaradnak. Lehet kísérletezni az újabb jegelésekkel/eltávolításokkal)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest