- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacc65
tag
válasz
tomiivagyok #25195 üzenetére
Nem akarom az Alcatelt védeni de leírták,hogy az ics után újabb android verziót nem készítenek erre a modellre mert belátták,hogy egy ekkora telefonba ( nem a fizikai méretére gondolok
) kevés az 512mb ram ahol az alap rendszer majd 200mb-ot foglal,zte blade-re is csináltak cm 11-et pedig a telefon specifikációja szerint nem kéne,hogy menjen,ez olyan mintha PII-es pc re win 8-at akarnánk rakni,lehet meg oldható de a Microsoft biztos nem ír olyan kernelt senki kedvéért mert az egy elavult hardver környezet
-
argetlam01
tag
ha csinálok titanium backupal egy játékról mentést és felteszem a cm 11 frisset ha vissza állítom a mentést működni fog?
-
bagyusz
őstag
válasz
x1port #25185 üzenetére
Nézd, a cm10.x/11 sorozat sosem lesz olyan stabil mint a gyári ics, ezt kb mindenki tudja és én is kismilliószor leszögeztem. Megértem a te álláspontodat is, de alapvetőleg nem is kellene futni a készüléken a kitkatnek meg ahogy cm10.x sorozatnak sem, rengeteg patch belekerült, hogy egyáltalán működjenek az alapvető funkciók, a kernel oldalon történő kötelező modifikációkról nem beszélve. Erre a google még rátesz egy lapáttal, hogy multi core optimalizált alkalmazásokat publikál, ami érthető, de a mi készülékünkre nézve nem jelent sok jót. Arról meg nem beszélve, hogy az egyre bővülő funkció/szolgáltatások miatt a 3xxMb memória limit megpecsételi a multitaskingot. Szerintem sokan el sem gondolkoznak azon, hogy napra kész android fut a telójukon miközben a koncepció 4.1-t 'engedne' meg hivatalosan. Joggal állíthatom azt, hogy örülni lehet annak, hogy kitkat fut a készüléken, miközben a minden napi használat mellett megállja a helyét még ha van is egy-két hibája amivel szerintem együtt lehet élni. Másik, hogy most valakinek sikerült egy hotrebootot kicsikarni belőle az egy dolog, nem jelenti azt, hogy most egy fatális hiba van benne, gyári os-l is meglehet ugyan ezt csinálni. Tegnap kijött a hivatalos 4.3 a sony telómra ott meg a google app firissítés során nyomott egy reboot-t.
-
lacc65
tag
válasz
ORCA58 #25190 üzenetére
Ennek sosem lesz vége nem járnak utána,nem merül fel senkiben a kérdés vajon az Alcatel miért jelentette meg ugyan azt a modellt három különböző kernellel,mert nyilván piacon volt a termék de a negatív értékelések végett még csiszolniuk kellett a rendszeren,hát ezért nem egyformán működnek de ettől még működnek így vagy úgy
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz
x1port #25185 üzenetére
A baj ebben az egeszben az, hogy nem a H1N1-et szidtam, meg nem is azt, amit itt csinalt a community, hanem amit kiadott az alcatel "ICS" alatt, joforman kiadhatatlan formaban
csakhogy tisztaban legyunk par dologgal, nincs bajom az ics-csel, az alcatellel viszont annal inkabb. Hogy lehet, hogy aki nem ezzel foglalkozik, hamarabb csinalt 4.1-et, 4.2-t, 4.3-at, es most 4.4-et, amig a nagyok azt mondtak, hogy "nem eleg ra a vas"
mellesleg lehet, hogy meg kene neha valogatni a szavaidat, mert sut rolad a rosszindulat, es csak akkor fujsz visszavonulot, ha mar mindenki nekedesik. Rohogj csak, mi is nevetunk rajtad, taps! Vicc amit csinalsz.
Ui. a CM11-ben meg mindig kevesebb a bug, mint az ICS-ben, csakhogy akkor se legyen igazad
-
MMA.TEAM
csendes tag
válasz
ORCA58 #25190 üzenetére
Sok mindentől függ, Az Ics -nek Elég wipe data factory reset, a CM-nek full wipe kell és ha valamit elszúrsz képes ezt a hibát prudukálni. Indításnál nem árt még egy reboot amikor belép.
A play röl leszedett appok automatán visszakerülnek amiből egy is elég ,hogy bekavarjon....
A H1n1 Ics amikor telepíted azt hiszem a saját boot és recovery-t felflasheli telepítésnél....és lehet a gyári mentésből való boot és recovery felflashelése a cm telepítése előtt megoldaná a hibát, mert nem tudom az új cm felfasheli a recoveryt és a boot-ot ...
Egyszóval nem a saját boot van fent neki és az ics amit felrak az meg automatikusan felflasheli ezért működhet az jól nála és a többi meg nem. -
x1port
addikt
válasz
ViktorHUN79 #25191 üzenetére
Na ezè' Te is kapni fogsz !
-
lacc65
tag
Hát nem tudom, de még mind elkap a nevetés ha meglátom bagyusz Murphy-s képét nagyon találó
-
ViktorHUN79
aktív tag
Nekem a gyárival semmi bajom!Nemis rakok fel semmit mert hiába várok egy olyanra amivel végre semmi baj nincs minden rendesen működik,ahogy elnézem kb.100% hogy soha nem fog készüli egy olyan cm verza erre a telóra ami TÖKÉLETESEN működik és nem hol ez hol amaz a szar benne!
-
ORCA58
addikt
Kíváncsi vagyok, mikor lesz ennek vége! Tipikus Óvodai viselkedés.
'Bebe nekem ez jobb !
Bebe nekem az jobb ! 'Tudomásul kellene már venni, hogy kinek ez kinek az jobb a telefonjára. Attól hogy valami nem tetszik, nem működik jól, vagy nem felel meg egyéb ok miatt, még másnak jól működhet, tetszhet, megfelelhet, stb. stb.
Ez szakmai topok akar lenni, ahol mindenki leírhatja a saját tapasztalatát általánosítás nélkül.
Köszönöm, hogy meghallgattak!
-
x1port
addikt
válasz
lacc65 #25188 üzenetére
Igen.
1dologban próbálnak itt többen nèpegyenlősèget kialakìtani.
A 2 betűsben !
Itt lehet szarozni , bármit tenni.
Èn annyit îrok hogy az ics szarság nem rebootol ès ellensèg vagyok.Na mindegy.
Jó lesz majd ezeket a sorokot visszakopizni ha a cm11-et szarozzák majd le amikor kijön a 4.8 kakaósnápolyi verzió.
Ami megint csak egy bughalmaz lesz.Lèptem is.
Szèp napot ! -
x1port
addikt
válasz
Milestone2 #25183 üzenetére
De milyen hozzászólás már az ,hogy ICS meg a többi szarság?
Visszakopizzam amikor itt a topicban a főkolomposok agyon dîcsèrtèk anno a H1N1 et?
Sosem szarozom le senki munkáját !!
De ezhogy vègigsorol egy csomó bugot ès hogy milyen jó lett..háát.
Okè , neki ennyi már jó.
De hogy a vègèn mèg le is szarozza a másikat....
Vicc !Asszem innentől átmegyek csendes röhögèsbe az egèszen !
-
Milestone2
nagyúr
-
bagyusz
őstag
Az elmúlt párnapban ilyen érzésem van mikor betévedek ide.
Gyári rendszerrel is el lehet játszani túlterheléses hotrebootot.
-
x1port
addikt
válasz
tomiivagyok #25177 üzenetére
ICS szarság nem random rebootol...
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz
bagyusz #25150 üzenetére
Na tegnap este feltettem ezt az ujdonsagot, es hat nem lepodtem meg, de nagyon kellemes erzes fogott el vegul, mert hat Bagyusz, most aztan tenyleg kitettel magadert. Nem szeretnek tul nyalasnak tunni, de nyilvan ez az eddigi legjobb munkad, amit kiadtal a kezeid kozul, es ez a rengeteg beallitasi lehetoseg, ah, kesz mennyorszag (mert amint eszrevettem belekerult par olyan dolog ami eddig nem volt benne). Ilyen peldaul az, hogy veeegre testre lehet szabni az ertesitesi ledet, szinet igaz nem (tudom, mert csak feheren vilagit), de legalabb az idejet igen, es ez nagyon tetszik. Vannak meg apro hibai, pl. szeret sokszor belaggolgatni egy icipicit (mindig uritem a memoriat), meg eddig durvan 5 ora alatt (ebbol 30 perc tenyleges hasznalat) 1x rebootolt igy random, utana pedig azt irta, hogy az android.processmedia alkalmazas leallt, de ujrainditottam es ujra szuperal
az akksit se eszi annyira nagyon, na de a lenyeg, mert szaz szonak is egya vege: tokeletes lett, es nagyon szepen koszonom/koszonjuk megint, hogy nem hagysz bennunket ICS-csel, meg a tobbi szarsaggal
-
ORCA58
addikt
válasz
bagyusz #25150 üzenetére
"-új recovery(aminek a használata javasolt...
Ez mit jelent? cwm_6.0.4.7 -ben lévő cwm_6.0.4.7.img-re gondolsz, azaz javasolt az új cwm 6 használata?
Ha CWM_5 recovery-vel telepítem -eddig mindig ezt használtam- akkor ki kell cserélni a cwm_6.0.4.7.img-re a meglévőt?Fáj a szívem, de most nincs időm feltenni, Talán Holnap (azaz már ma)
Előre Köszi és gratulálok!
wwenigma MMA.TEAM Köszi !
-
MMA.TEAM
csendes tag
Feltettem az üj CM-et és minden egyes újraindításnál megjelenik,hogy MOBILHÁLÓZAT ELÉRÉSÉHEZ INDÍTSA ÚJRA AZ ESZKÖZT erre van valamilyen megoldás? Vagy elég egy vissza gomb és eltűnik de ettől még jó lesz?
Amúgy nálatok jelentkezik ez a probléma?
-
lacc65
tag
válasz
tomiivagyok #25166 üzenetére
nyelv és bevitel android v google billenytű speciális beállítások
-
x1port
addikt
válasz
tomiivagyok #25163 üzenetére
De lehet.
Bill beállìtás--speciális---gombnyomás rezgési időtartamának.... nekem itt 12 a legjobb beállìtás. -
tomiivagyok
aktív tag
Nekem meg lenne egy olyan kerdesem, hogy kicsit nem lehetne "lagyitani" a rezgesen, pl. ha billentyun lenyomok egy betut? Mert eleg zavaro hogy ilyen eros, nem szeretnem kikapcsolni, oran meg meghalljak a tanarok
-
nessh
tag
Sziasztok!
Tudom, nem illő ilyet kérdezni, de az a helyzet hogy kaptam egy ilyen telót. Gyári ICS van rajta. A bajom az hogy telenor-os én pedig egy másik szolgáltatónál vagyok...
Van olyan ROM ami segítene a problémámon?Előre is köszi.
-
MMA.TEAM
csendes tag
válasz
Milestone2 #25158 üzenetére
Persze
-
MMA.TEAM
csendes tag
Köszönöm!
És XDA- RÓL is Millió puszit küldenek és köszönik!.
-
bagyusz
őstag
Beszúrom ide is mert páran nem tudnak a blog linkre kattintani
Tehát az új cm11
Changelog
cm-11-20140213-UNOFFICIAL-cocktail
cm-11-20140206-UNOFFICIAL-cocktail verzióhoz képest végzett változások:
-frissített cm forrás
-offline charging reboot fix
-gsm hálózat választás fix
-új BT forrás implementálva
-BT billentyűzet támogatás
-vpn támogatás
-joy támogatás (sony, xbox, logitech)
-alapértelmezett usb kapcsolat: mtp (Ha tárhelyként akarod felcsatolni akkor a Beállítások/Tárhely/ menu gomb megnyomásával megteheted)
-MTP és storage módban sd kártya maximális olvasás/írási sebbés függvényében mozgathatjuk a fájlokat
-teljesítmény menü alatt bekapcsolható a státusz bár átlátszósága (Force high-end graphics)
-teljesítmény menü-ben 3 cpu profil hozzáadva-új frissített naprakész gapps
-új recovery(aminek a használata javasolt, de senki ne flashelje mert minden egyes rebootnál saját magát tölti be )Figyelem: ART környezetre váltáskor a következő boot több percet is igénybe vehet. (akár 5-10percet is)
Ismert hibák: Minden bootnál a sim kártya miatt kér újraindítást amit a "vissz(back)" gombal el lehet tüntetni, ez az ára, hogy lehet hálózatot váltani.
CM11.0 Letöltés:
1: cm-11-20140213-UNOFFICIAL-H1N1-cocktail.zip
2:gapps-cocktail-kk-20140213-artcompatible
3: cwm_6.0.4.7
Telepítés:-Felrakod az SD kártya gyökerébe a romot és a google gappset(nem tömöríted ki a zip filet)
-Letöltöd a cwm_6.0.4.7-t (CWM_5 recoveryvel is telepíthető)
-CWM indítása: teló kikapcsolt állapotában nyomod a hengerő le+bekapcs gombot az első rezzenésig, majd rákötöd pc-re és elindítod a már kitömörített cwm_6.0.4.7 mappán belül a "fcwm_6.0.4.7-BOOT.bat" filet.
-Telepítés előtt "Wipe data factory resetet" kell csinálni(CWM főmenüben érhető el)
-CWM-ben "Install zip from sdcard" ->"choose zip from sdcard" menüben kiválasztod a romot
-gapps telepítés esetén is így jársz el.Következő állandó kérdésekre meg a válasz:
-Igen lehet GB fw-l rendelkező telóra telepíteni
-Igen most újra be kel laknod a rendszert, az új gapps miatt, tehát full wipe. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
x1port #25135 üzenetére
Igen, arról az oldalról érhető, hogy nem köteles átvenni módosított szoftverrel. Eddig rendben is van. Az viszont, hogy mellé masszívan hazudoznak, nem hiszem hogy munkaköri kötelesség lenne... Mi az hogy a CM miatt túlmerül az akku?! Túlmerül?! Baz, ezekben már csak a saját elektronikának is meg kéne ezt akadályozni, ha szar a rendszer esetleg, akkor is... ja hogy az nem működik?! Akkor ugye a gyári romban sem tudott működni... tehát az akku SZAR! De nem... nem kell vele törődni, nem gond ha legközelebb a túltöltést nem érzi és a szerencsétlen felhasználó pofájába robban esetleg. Majd ráfogjuk, hogy az is rom hiba...
Kitekerve a példát: fogom a telómat, ráteszem a CM bootlogo-t, mert nekem az tetszik, esetleg egy másik akku kijelzést is... megnézni... hoppá... hát ez CM... akkor azért szar... kapja be, ugyanis a CM kernelben pont nincs akkut érintő változás, szóval kb. ennyire ért hozzá és tudja szervizes létére mi miért van.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
MMA.TEAM #25143 üzenetére
ICS-re frissitett telohoz 5os machfix CWM a menteshez es visszaallitashoz ha jol emlekszem. Ugyanezzel gond nelkul felment eddig minden letezo rom is. Hogy nem indul el ahhoz max annyiban van koze hogy xar cwm-et hasznalt menteshez/visszaallitashoz. Korabban mar volt szo rola hogy ez van, nem lehet visszaallitani 6ossal mert md5sum error van.
x1port: jo ideje ugye csak readonly vagyok szinte , mar gyulik es ha kiborul akkor frocsog valogatas nelkul... raadasul melobol tartok haza es ezeket irom telorol ahelyett hogy napi rutin böngeszest potolnam.
-
MMA.TEAM
csendes tag
Én is emlékszem rá.
X1port : Van Fakirr blogja képekkel is mutatja.
-
-
ViCk980
tag
válasz
MMA.TEAM #25140 üzenetére
Nem hiszem, hogy szüksége lenne rá, de itt most szvsz wwenigma jogosan tette szóvá a dolgot.
Igen mindenki volt egyszer kezdő! De ha valaki valamit nem tud viszont érdekli a téma akkor az olvas. Nem hiszem, hogy lenne itt még a fórumban olyan dolog amire ne lett volna már megoldás írva, de ha csak az összefoglalót elovassa valaki az alapokkal már akkor is tisztában lehet.
Ha ezt nem teszi meg megfelelően és utána még a modor területén sem jeleskedik nem biztos, hogy mindenki a legnyájasabban fogja kezelni a dolgot amit meg is értek... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
MMA.TEAM #25140 üzenetére
Figyu, meg jobban is jar ha be van flashelve egy cwm recovery, mert ha gyariba veletlenul belep akkor bamulhatja a halott robotot amig nem jut gephez. Gratula.
Es bocsanatot kerek. Meg nincs is tavasz...
x1port: mondjuk azert kene mert ott a helyszinen is rakhatott volna bele masik akkut vagy akar ra is tolthetett volna de nem, jobb folenyeskedni mert valszeg egy senki az eletben es itt megteheti. Ennyi. Amugy LGnel nekem egy szot se szoltak mikor gariba vittem repedt akkuval a GT540et, pedig belekothettek volna...
-
MMA.TEAM
csendes tag
válasz
wwenigma #25136 üzenetére
Véletlenül se maradj ki!
Mit nem lehet ezen érteni? Ha pl : AZ ics v1.3 felteszed FELFLASHELI A RECOVERYT igaz? Méghozzá a 6 -ost, és a gyárit visszaakarom állítani, akkor célszerű a sajátját felflashelni,hogy 100 százalékosan működjön. Erről volt szó!
A másik te is voltál újonc,,lehetnél türelmesebb, mint jössz ezzel a tavasszal.
-
ViCk980
tag
válasz
x1port #25137 üzenetére
Üdv!
Vissza olvasva...
Itt eleve az lehetett a probléma, hogy nem tájékozódott eléggé mielőtt a szervízhez fordult.
1. Csontra lemerült az akku? (1000+1 módja le volt már itt írva a fórumban, hogyan lehet életet lehelni bele).
2. Tisztában kellett volna vele lennie, hogy ha custom rommal viszi vissza és a telefon életre kelthető, az bizony fizetős lesz.Az meg, hogy a szervizes mit mond és hogyan áll a dolgokhoz azt egyéne válogatja. Nem a megfelelő embert fogta ki..ennyi.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Kurafi #25098 üzenetére
ès x1port
MEGMONDTAM hogy a rohadt akkumulatort fel kell tolteni, ennyi. A szervizes egy kotsog ha visszadobja es NEM mindegyik teloval fordul elo. Nekem 1x jott elo pedig nemegyszer meritettem CSUTKARA , ezt hogy magyarazza az a felkegyelmu?
A li-ion akkuk melykisulese 2,8V, ennek 3,3/3,2V van kernelben megadva. Akkor hol itt az igazsag? Raadasul rohadtul altalanositott, mert ez NEM a CM-tol fugg...
MMA.TEAM: 100%os a cwm recoval hasznalt gyari rom, ne bonyolitsuk.
Tulsagosan sok okoskodo ember jelent meg, mi a t*kom van mar, tavasszal osztodassal szaporodnak?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Kurafi #25098 üzenetére
Most pedig leszel szíves ide leírni annak az "áldott jó" szervizesének a nevét, címét, elérhetősségét!
"AKKOR MEG NEM KELL FÉLREVEZETNI AZ EMBEREKET!"
Ez miért nem annak a KÖCSÖG-nek mondod, aki kitudja hány készüléket dobott már vissza, mert egy lusta sz*rkupac és nem akar vele foglalkozni, ráadásul még csak nem is ért hozzá?!
-
MMA.TEAM
csendes tag
válasz
x1port #25125 üzenetére
De van fakirr blogjában, írja is ö flash párti.
Akkor nem lenne szükség rá, ha a custom rom nem rakná fel a CWM 6 ost, De még az ötös között is lehet változás, ezért mondtam minden romot a saját recovery és a bootjával kell telepíteni ami nem árt ha fel van flashelve, cm-ek után én szoktam full wipét is csinálni,ha visszaálítom a gyárit.
Javarészt én mindent a machfixxel csinálok csak a CM11-et nem, azt a 6-ossal.
Sokat dob működésben is ha a saját fel van flashelve.
-
x1port
addikt
válasz
MMA.TEAM #25124 üzenetére
Igazad van.
Bár kicsit én is reco flashelés ellenes vagyok. (bár azt ,hogy miért nem tudom )
Annyira nem is fontos ez a probléma..de lehet hogy valaki másnak igen.
És erről pl egy árva szó sincs írva az összefoglalóban.H1N1-et is érdemesebb machfixessel telepíteni ?
Vagy arra jó bagyusz 6-a? -
MMA.TEAM
csendes tag
válasz
x1port #25122 üzenetére
Lényegtelen, a gyári mentésből kimásolt boot és recovery-re lessz szükséged, és ha legközelebb csinálsz gyári mentést a machfixet javaslom.
Mindent megjavítana és orvosolna a flash amit írtam neked.
Tételezzük a bagyusz6 osa fel van fleshel-ve most felraktad a telenorost ami elindult,így jó lesz a telefon müködése? Szerintem nem lesz 100 százalékos.
-
MMA.TEAM
csendes tag
válasz
x1port #25118 üzenetére
Fastboot kéne! abba belehuzod vagy átmásolod a Gyári mentésböl a recoveryt és a boot img-t és a recovery machfixet amít nem ártana átnevezned pl a recoveryt ICS-re a recovery machfixet ICS1-re! számítogép cmd indítod : shift és jobb egérgomb a fastboot mappán belül akkor lessz egy olyan lehetőség parancsablak nyitása
és ezeket írod be:fastboot flash boot boot.img és leokézod mikor kiírta hogy ok utánna ezt
fastboot flash recovery ics.img és leokézod mikor kiírta hogy ok indítjuk az átnevezett recovery machfixet
fastboot boot ics1.img és ok és benne is vagy a recoveryben itt elég egy wipe data factory reset és mehet a backup és restoreÉs hogy mért kell felflashelni? mert a bagyusz romjai és a cm ek javarészt mindig felflashelik a 6 os cwm et és igy nyilván nem indul a saját
a másik minden rom akkor müködik jol ha a saját boot és a saját recoveryt felflesheljük vagy ha a sajátjával inditjuk legalább
-
lacc65
tag
válasz
x1port #25114 üzenetére
cwm 6-al nekem is volt ilyen gondom ( v6.0.3.4 és egy 6.1.1-es touch reco pedig a touch az nagyon bejött ), mindent tudott még backup-ot is készíteni de a saját backup-jét vissza tenni már nem,szóval annak a backup-nak lőttek,azért ha van türelmed próbálj mountolni néhány hatos verziót hátha valamelyiknek bejön.
-
x1port
addikt
Tudnátok abban segíteni,hogy ha vissza akarok tenni egy gyári mentést , restore szépen lefut de indításnál megáll a boot az alca logonál.
Mi lehet a gondja?( nem az én telefonomon )
-
bagyusz
őstag
válasz
argetlam01 #25108 üzenetére
Passzolom, most nincs nálam a teló. Ugyan úgy, ahogy a jelenlegit felraktad, de ha megszeretnéd tartani a belakott rendszert akkor a wipe részt kihagyod.
-
bagyusz
őstag
válasz
Kurafi #25103 üzenetére
Ahogy gondolod, de sokra nem mész vele ezek után. Ez az egész ott bukott el, hogy boot képes custom rom-l adtad oda a szervizesnek akinek nyilván az első feladata, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a készülék rendeltetésnek megfelelően volt-e használva.
(#25104) argetlam01 : Ha minden jól megy akkor ma este.
-
ORCA58
addikt
Úgy néz ki, hogy 1,5 év után talán sikerült a címtár szinkronizálás. Még nem kiabálom el, de eddig úgy néz ki, hogy a GOOGLE és telefon címtár most először azonos és jó is.
A CM11-ben hol lehet a naptárat szinkronizálni? Nem égető számomra, csak érdekel.
-
bagyusz
őstag
válasz
Kurafi #25098 üzenetére
1: Senki nem mondta azt, hogy kötelező felrakni a cm romot
2: Nem hivatalos forrásból származó szoftverért senki nem vállal felelősséget
3: CM-ben nincs ilyen bug és ezt bármikor bebizonyítom neked mert az ide tartozó kernel forrást nem bolygattam miközben lehetett volna mert a telót csak 3.2voltig meríti. Azt viszont elismerem, hogy minden második percben restartol offline töltéskor, de két-három ciklus alatt már lesz annyi kraft, hogy normál bootoljon.
4: Ha garanciális a készülék akkor custom rommal nem visszük szervizbe. -
Likans
csendes tag
válasz
Kurafi #25100 üzenetére
Ha előtte nem olvastad volna,akkor most tedd meg!
Mielőtt belevágsz...
Az alább leírtakat csak saját felelősségedre próbálgasd!
Figyelem!
1. A ROM-ok csereberéjét mindenki saját felelősségére végezze, ha valaki valamiben nem biztos, kérdezzen, vagy ne is álljon neki a dolognak! A leírtakat többen is végrehajtottuk már a fórumban, tehát kipróbált dolgok, s habár nem egyszerű elrontani a telefont, senki nem vállal felelősséget azért, ha mégis károsodik a készülék. Fontos, hogy bármilyen ROM cserének csak feltöltött akkuval álljunk neki, ugyanis a ROM csere/lementés nagyon szívja az akkut, és nyilván senki nem akarja, hogy a folyamat közben adja meg magát a cucc. Szerencsére clockwork recoveryben tölt a telefon,amennyiben USB kábelen hagyjuk közben.Szerintem érthető!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- DOOM - The Dark Ages
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest