- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
siskad
őstag
válasz
safranek-20 #26199 üzenetére
Ok. Akkor az OTU biztosabb,mint ha cwm-ből rakom fel?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
safranek-20 #26197 üzenetére
Azééé nem halt meg...
-
siskad
őstag
válasz
Milestone2 #26194 üzenetére
Oké. Értem
safranek-20: cm 11 van rajta. Ráteszem a gb-t és utána lefrissítem ics-re. Így is?
-
siskad
őstag
válasz
Milestone2 #26192 üzenetére
Remélem.
És ha nem? Könnyen téglázhatom?
-
siskad
őstag
válasz
Milestone2 #26190 üzenetére
Akkor értem. És machfixes cwm-mel belépek full wipe, utána visszaállítom restore menüponttal, visszaállítja. És akkor utána a rendszerfrissítéseknél lefrissítem 4.0.4-re és gyári lesz minden. Ugye?
-
siskad
őstag
válasz
Milestone2 #26188 üzenetére
Igen. Ahogy megnyitom ott egy dátum nevű mappa.
-
törölt tag
válasz
safranek-20 #26185 üzenetére
Jogos.. mondjuk a WPA2-t sem szerette a telo anno,,az is lehet "hiba".. volt vele gond régebben a forumban is..
-
törölt tag
válasz
siskad #26181 üzenetére
Ha a gb romok között volt,akkor mehet a fota. Mondjuk telenorosra az otu-t érdemes rátolni. A tar-t total commanderrel pc-n kicsomagolod és bemásolod a teló sd-re a clockwork mappába,majd restore. Én azért a formatokat rányomnám a restore előtt..
Mivel céges gépről vagyok munkahelyen,ezért nem tudom megnézni,hogy a tar-ban mi van,de a blogomban leírtam,hogy hol kell lennie a backupnak,oda másold be a file-okat.. -
siskad
őstag
válasz
#84490496 #26180 üzenetére
Szeeintem nem ics, mert a drive-on abban a mappában volt, hogy gb-s romok. Bár láttam ott egy olyat is, hogy gb amire felmegy az ics. Most akkor melyik lenne jó? És ezt a tar fájlt kicsomagolom sz sd kártya gyökerébe, ott kicsomagolom, és lesz egy clockwordmod mappa, ami fálját visszaállítom. Ugye? És ha így lefrissítem fotán, akkor teljesen gyári lesz minden(pl. Kernel)?
-
törölt tag
válasz
Tiberius.C #26178 üzenetére
APN beállítások rendben?
Siskad: szerintem machfixessel tedd vissza..
Rom csere kérdésekre: összefoglaló+ Milestone blogja, meg esetleg az én blogom..
-
Tiberius.C
csendes tag
Helló Mindenki,
Mi lehet az oka annak, hogy egy kártyafüggetlen Alcatel OT 995 típusú telefonon nem akar menni az internet ?? Minden meg van rajta kivéve a csatlakozás nem. Folyamatban, ennyit ír ki. De már 2 napja folyamatban.
Többszöri reset volt hátha úgy elindul és semmi...
Valakinek valami tipp esetleg ??
Előre is köszönöm a válaszokat! -
HebokA
csendes tag
lenne egy kis bajom az új 20140402-es cm11-el, ha töltőre teszem a telefont és kikapcsolom a kijelzőt 10mp ként rezzen egyet kikapcsol a töltés majd vissza, és ezt folytassa ameddig ki nem húzom. elég zavaró
én állítottam el valamit ? mivel mindig megfagyott a play áruház így a mini gaps lett feltéve. nem tudom ez lehet e a baj -
pakardo
tag
válasz
siskad #26173 üzenetére
Szevasztok,nekem még cwm 6 al nem sikerül backupot vissza rakni
még azt se amit cwm 6 al back upoltam le de az 5 ös matchfixes-el simán fel megy minden, a leg újabb cm 11 et is azzal raktam fel full wipe nekem se volt play hiba,fel raktam a romot utánna wifi hálóra léptem,újra inditottam azóta megy
de nekem is kicsit lassú a rom,ha hivnak a második csörgésen még sötét a kép a 3 adik csörgés után világosodik ki
-
siskad
őstag
Hello! Lenne egy kérdésem: Szeretném visszatenni az eredeti ics-t (telenor original.tar). Most cm 11 van a telefonon. Ugye úgy kell visszatenni, hogy cwm 6-ból backupként kell felrakni.( mivel ez a telenor original.tar egy backup az összefoglalóból.) De ugye ez .tar fájlban van, ezért nem látja a cwm 6. He ezt a .tar kiterjesztést csak simán átírom .rar-ra, akkor jó lesz? És ugye mikor ezt felraktam fotán le kell frissíteni ics-re a gb-t. Akkor ha így csinálom jó lesz? Elöre is köszi!
-
bull84ghia
őstag
Hello
Hoztak hozzám egy ilyen készüléket.
Valami custom rom van rajta mert a Modellszám:GT-9300i
ICS_H1N1v5.8a
Mivel eladásra megy ezért úgy gondolom hogy a gyári romot raknám vissza.
Mivel nem tudom mi az előélete mit hackeltek rajta így megkérdezem van-e veszélye a visszaállításnak.
T-mobilos a készülék. -
Szergej07
csendes tag
Sziasztok!
CM11-nél nekem nagyon lassú és 2 méternél már megszakad Bluetooth.
A gyári rommal ilyen gondom nem volt.Válaszokat köszönöm előre is.
-
udvaria
csendes tag
válasz
Milestone2 #26168 üzenetére
Köszi, ezt nem tudtam, de támogatom...
Minden telepítés után ezeket szoktam letiltani először. Így viszont nincs rá szükség... -
Milestone2
nagyúr
-
udvaria
csendes tag
válasz
argetlam01 #26166 üzenetére
egyelőre működik rendesen. playről már sok mindent telepítettem azóta.
Amit így előre látok, hogy nincs:
google+,google keresés, naptár, google play zene, hang keresés play-hez, szöveg felolvasó, picasa.
Igazából nem tudom, mi a teljes lista, de így összeszámolva lehet, hogy csak a play van benne...
Mondjuk nekem a naptáron kívül semmi sem hiányzik. -
udvaria
csendes tag
válasz
argetlam01 #26164 üzenetére
Csak simán feltelepítettem.
Azt hittem, hogy csak valami patchről van szó a méretéből adódóan, de automatikusan leszedte a fent lévő GAPPS-et, és újra telepítette. De utólag már látom, hogy sok minden nincs benne(pl:google+). -
kgymac
őstag
válasz
Milestone2 #26149 üzenetére
Nálam is többé-kevésbé rendesen fut (dalvik, mert art módban 1-2 app nem jelenik meg, nem települ). Néha van fc a play szolgáltatásnál (eddig 3, de korábbi cm11-nél is volt), de wwenigma féle apk áthelyezés+play frissítés megoldotta.
A tanácsokkal ellentétben nem tiszta telepítés volt, csak cache törlések+system formázás /cwm6/. Majdnem minden beállítás/app megmaradt (kivétel xposed fw), root is ok, kaspky is megy +pár jegelt app olvadt ki. Cpu orajelet kellett emelnem (+2 szint, 7xx és 1.6x), hogy helyreálljon a korábbi sebesség (tartalék az alca, sim nélkül...)szerk: kezd fájó lenni a ram hiány (1GB-hez képest), de szvsz ez a rom is rendben van, már az csoda, hogy működik a KK.Grat Bagyusznak.
-
udvaria
csendes tag
válasz
Milestone2 #26136 üzenetére
Sziasztok!
én kipróbáltam ezt a GAPPS-ot és nekem működik a play...
Mikor telepítés után újra indult a teló, akkor rögtön leállt hibával, de azóta megy rendesen. -
dokee78
félisten
válasz
helixP #26157 üzenetére
Azt fogom tenni,a fentebb linkelt ROM stabil ugye,vagy inkább H1N1? -
dokee78
félisten
válasz
Milestone2 #26155 üzenetére
Hát igen,csak mivel nem indult rendszer nem tudtam hány %-on áll éppen.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
dokee78 #26153 üzenetére
Alapesetben ez a download mód, ha rezzen egyet és alcatel logo.
De ha újra és újra rezzen és logo, az nem tudom mit jelent...Hát igen leírtam, mindig a driverek a legfontosabbak....
Ja ha azt is írtad volna, hogy újraindul (nem ezt értettem, csak hogy rezzen logo, rezzen logo, rezzen, logo)
akkor én is akkut mondok, hagy így újraindulgatni pár órán keresztül, azalatt fel fog töltődni valamennyire..De ezt is leírtuk százszor, feltöltött akkuval kezdjünk neki a mókázásnak!!!!
-
helixP
nagyúr
válasz
dokee78 #26153 üzenetére
Ez azért van mert lemerült az akksi teljesen (nem, mintha írtuk le még ezerszer, a fórumban, blogokon: 1-es pont). Nem volt teljesen feltöltve a telefon, amikor elkezdtél romolni...?
-
dokee78
félisten
válasz
Milestone2 #26151 üzenetére
Most abbahagytam,majd gép restart után folytatom,mert valami drivert nem tudott telepíteni.
Most töltőn van és néha rezzen egyet és bootlogó világít. -
tomiivagyok
aktív tag
Visszaraktam az elozo cm-et, de most azt irja a titanium backup (meg minden), hogy nincs rootolva a rom, nem sikerult elerni a bin/su parancsot, vagy mit. Mar ujraraktam, de nem lett jo. Ilyenkor mi a teendo?
-
dokee78
félisten
válasz
Milestone2 #26141 üzenetére
-
Dr. Mózes
aktív tag
Tegnap feltettem az új cm11-et és wweingma módszerével áthelyeztem az apk-t is. Azóta minden tökéletesen működik, sokkal gyorsabb, mint az előző verzió. Eddig egyik hibát sem tapasztaltam azok közül, amiket írtak a fórumon, bár a mapst még nem próbáltam.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
argetlam01 #26139 üzenetére
Én mindig mindent újratelepítek, ha valami nem jó, mert nem éri meg szerintem a ráfrissítésekkel szarozni, túl sok hibát okozhatnak...de ezt te döntöd el....neked hogy jobb
-
Milestone2
nagyúr
válasz
dokee78 #26140 üzenetére
Attól függően melyik RECO-t akarod használni (te választasz) a három "Install or Boot........".bat közül, azt indítod el. NE COMMAND PROMPT-ban indítsd! Csak egyszerűen rákattintva!
El kell döntened, hogy törlöd a gyári recovery-t, akkor a FLASH parancsot írod be, vagy csak bebootolod a recoveryt akkor a BOOT paracsot add ki a feljövő kérdésre(a kezdeteknél ezt ajánlom!!!, majd ha már minden megy álmodból felébresztve, akkor flesselj recoveryt)Mindhárommal telepíthető a CM11 állítólag, de első lépésben talán a 6-ost ajánlom.
-
dokee78
félisten
Kaptam ezeket az instrukciókat:
cm 11 2014 03 24
gapps
Recovery packcwm6 flashelhető , söt azzal telepítsd ! a cwm packot bontsd ki egy fastboot nevű mappába, és shift jobb egérgomb, akkor előjön a parancsablak nyitása lehetöség ha flashelni akarod. és beírod ezt :
fastboot flash recovery cwm6...... .imgDe hogyan tegyem fel,cwm pack az mi,mert a recovery packban van ezek vannak:
-
argetlam01
tag
válasz
Milestone2 #26138 üzenetére
és ha feltelepítem és nem jó csak egyszerűen rakjam vissza a másikat?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
argetlam01 #26137 üzenetére
XDA-n többen írták, hogy ezzel jó, de sajnos saját tapasztalatom (még) nincs róla.
-
argetlam01
tag
válasz
Milestone2 #26136 üzenetére
valaki próbálta?
-
Milestone2
nagyúr
Állítólag ezzel a GAPPS-sal megy az új CM11.
De még nem volt időm kipróbálni. -
dokee78
félisten
Custpackot nem szabad formázni?
Mert leformáztam és nem idul a rendszer,csak a bootképig jut. -
-
emmerrich
csendes tag
Továbbra is problémás a 20140402 cm11
A google play szolgáltatás fc-t megoldotta a play szolgáltatások frissítése.
A térkép vibrálása minimalizálódott.
A rendszer válasz ideje jelentősen romlott. Ha nincs app a memóriában akkor nagyonjó. Multitasking minősíthetetlen.(1.6Ghz, smartass v2, deadline)
A gyári böngető címsávja helyén egy fekete sáv van.
Greenify-vel fagyasztva minden app. -
törölt tag
válasz
Jeanne d'Arc #26128 üzenetére
Tedd fel a H1N1 Gb romot. Majdnem gyári,csak "kissé" gyorsabb..Ha ICS bootloaderes vagy,akkor meg a wwenigma-féle GB is jó választás. A kamera miatt (meg játékokhoz is) jobb volt a GB rendszer...
-
válasz
Milestone2 #26124 üzenetére
Világos, de nem szoktam ROM-okat cserélni meg rootolni stb. Véleményem szerint a gyáriak nagyon szuperek, ez meg így került hozzám sajnos, de megoldódott.
-
tomiivagyok
aktív tag
megint belaktam. megint akku ki, majd betétele segített. most 10%-on van, feltöltöm, és repül vissza az előző build, mert ezzel használhatatlan lett a telefon. sajnos.
-
tomiivagyok
aktív tag
most nem tudom, hogy én csesztem el valamit, vagy valami nagyon nincs rendben a telefonommal, de a rom úgy belassult az appok telepítése után, hogy már csak akku ki-be, és újrahúzás segített rajta. valakinek valami ötlet? ugyanazokat az appokat raktam fel, amiket eddig mindig.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #26122 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem kellett hozzá PC.
Hanem azt, hogy ha a BOOT helyett a FLASH-t választottad, mint amit linkeltél.
Akkor most már nem kell PC, letörölted a gyári RECOVERY-t és feltettél egy újat.
Ha BOOT-ot nyomtál, akkor nem. -
Mentolka
senior tag
Bocs, teljesen off, de gyors válasz kéne: H1N1 2.3.6 rendszeren hol kell bekapcsolni az USB adatátvitelt?
-
válasz
Milestone2 #26121 üzenetére
Kellett hozzá PC.
Az a jövő zenéje.3 hónap gari van rajta szval...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #26120 üzenetére
Rendben.
Így lecserélted a gyári recoveryt.
Kényelmesebb.
Nem kell PC.
De ha gariztatni kell, valahogy vissza jell majd tenned a gyárit! -
Sikerült megcsinálnom, a háromszöges résznél nekem ez a h.sz. segített.
[link] -
Kovbob
senior tag
Bagyusz, az új CM 11-ben nem működik az ART runtime.
-
energizers
újonc
Én nem tudom mi lehet , de már azzal is csinálja amivel idáig jó volt, egyszer sem csinálta az elöző cm11
a régi gappszal erre elkezdte ezen is
Nem lehet a play frissített valamit ?
-
wwenigma
Jómunkásember
Eladó a csodatelefonom amin azota is megy a cucc google play hiba nélkül.
-
energizers
újonc
A régi gapps is leáll vele akkor viszont lehet a rommal van valami.
Inkább én is visszateszem cm11 2014 03 24 et a régi gappszal avval hibátlan volt minden
-
törölt tag
válasz
energizers #26112 üzenetére
Mondjuk fc üzenetek pl.. Privátot nem írok direkt!
-
energizers
újonc
Most nálam is csinálta egyszer,és a térkép nem annyira de még mindig remeg,
Szerintetek mi történne ha a régi gappszal csinálnám?
-
helixP
nagyúr
válasz
energizers #26108 üzenetére
Köszi, többször nekiestem, nem sikerült. Most megteszem még egyszer
-
argetlam01
tag
Úgy nézki megjavult bocsi és köszi a válaszokat
-
argetlam01
tag
hogyan tovább?
-
helixP
nagyúr
válasz
argetlam01 #26101 üzenetére
Könyörgöm, ne floodold szét egyszavasokkal a topicot.
Pontosan hol vagy elakadva?
Jogosultság állításnál? Leszedsz egy file manager alkalmazást, mondjuk ES file explorer és rányomsz a fájlra és a jogosultságoknál beállítod a fentebb láthatóra. Ennyi. -
argetlam01
tag
help
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest