- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryy
csendes tag
Ne haragudj kedves elvtárs, de egy szóval nem cáfoltam meg senki munkáját. Az amit írtál rólam, nem nagyon izgat. Mindenkinek jogában áll azt gondolni amit akar. Az amit írtam, az meg teljesen igaz. Nem tudom miért hiszi minden egyes (tisztelet a kivételnek persze) ilyen "zseni", hogy rajta kívül más nincs is a világon aki tud valamit, mert még nem hallott felőle. Nos elmondom kedves elvtárs, hogy nem vagyok olyan hülye, sem pofátlan, mint amilyennek te gondolsz. Érettségim van, Informatika emelt szint. (Mondanám, hogy ha nem hiszed, látogass el hozzám, de itt is csak az arc a nagy, eszed ágában sem lenne elutazni sehova egy- véleményed szerint- hülyéhez. Azt, hogy hogyan próbálgattam a dolgokat és -IGENIS SIKERÜLT- azt miért is árulnám el?? Neked úgy sincs rá szükséged, hisz zseni vagy. Te magad is rá jössz egyszer biztos. (Menj el suliba és menni fog) Többet nem kívánok ehhez fűzni, mivel nem ezért készült a topic.
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Iqos cigaretta
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest