- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:43 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Mózes
aktív tag
Szia!
Én két évvel ezelőtt ilyen aksit rendeltem az aliexpressről. Nekem tökéletesen működik azóta is. -
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Valaki fel tudná rakni a legújabb bagyusz féle cm-et? Sajnos a devhost-os linkek nem működnek. -
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
A tegnapi napon feltettem a minimal gapps-et, valamint frissítettem utána a Google Play Servicest és feltettem a Google Maps-et, mert kellett a Strava-nak (előtte semmilyen Google-s alkalmazás sem volt a telefonon). Azóta folyamatosan ébren van a telefon, a Play Service nem hagyja elaludni. Próbáltam a beállításokban és a greenify-al is leállítani, de nem lehet. Újratelepítésen kívül van valami megoldás szerintetek? -
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy OTG kábelt, de a telefon se a gamepadot, se az egeret nem kezeli. Most akkor a telefon nem tudja leadni a kellő feszültséget, vagy a kábel hibás, vagy a rom nem támogatja az OTG-t? -
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy régóta húzódó kérdésem: A telefonomon nem működik a hívószám kijelzés. A kimenő hívásoknál a másik fél látja az én számomat, viszont fordítva én mindig csak rejtett számot jelez. Már a gyári rendszerrel is ilyen volt, ha jól emlékszem, de az biztos, hogy a rom cserélés nem segít rajta, mivel 1,5 év alatt jó pár rendszert kipróbáltam. Mi lehet a hiba forrása és ezt a hibát garanciálisan javítanák, ha bevinném? -
Dr. Mózes
aktív tag
Tegnap feltettem az új cm11-et és wweingma módszerével áthelyeztem az apk-t is. Azóta minden tökéletesen működik, sokkal gyorsabb, mint az előző verzió. Eddig egyik hibát sem tapasztaltam azok közül, amiket írtak a fórumon, bár a mapst még nem próbáltam.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Felraktam a legújabb MIUI Romot. Elég vegyesek vele szemben az érzéseim. Egy részről nagyon tetszik, viszont van pár elég bosszantó hibája: A képernyőzár nagyon lassan reagál a mozgatásra. A főképernyőn a balra jobbra való lapozás valami irgalmatlan nehézkes. Ez lehet, hogy az én hibám, de nem lehet/tudom kikapcsolni a CRT screen off-t. Ezen kívül még alapértelmezetten a home gomb hosszan nyomásával össze-vissza ki-be lépked a feladatkezelő, viszont ezt a gombok-tartás késleltetés átállításával meg lehet oldani.
-
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
Keeper, a cikkedben azt írtad, hogy automatikusan letölti a dev.tree-t, ha a teló támogatott. Viszont úgy tudom, hogy az Alcatel nem támogatott, ezért is unofficial a cm. Most akkor hogyan tovább?
Azt írtad a cikkedben, hogy a gépedben intel atom proci van, és azzal 8-16 órán át tart a forgatás, most az én gépemmel (AMD Athlon64 3800+ 2,4 Ghz-s proci és 2GB RAM) meddig tartana, ha egyáltalán lehetséges? -
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a cm10-ben lévő word, excel, pdf reader-ének mi a neve? Kerestem már a system mappában, de sajnos nem találtam. -
Dr. Mózes
aktív tag
A teszthez hozzászólva:
Nekem csak egy picit jött le a festék a jack dugónál, de szinte észrevehetetlen. Pedig folyamatosan zsebben hordtam, úgy voltam vele hogyha majd egyszer ronda lesz, akkor veszek rá gumibugyit.
A telefon nem recseg-ropog normál használat mellett, erősebben megszorongatva is csak enyhén nyöszörög.
A kijelző nálam se karcolódott meg még eddig, pedig vagy 3-4 hónapig fólia nélkül használtam. Sőt még az egyik gyárilag halott pixel is feléledt. Ezen kívül még kezdetben, mikor a telefont a töltőre dugtam néha ujraindult, de ez is később megjavult.
A gyári rendszert kb. 1 hétig használtam, úgyhogy nem nagyon tudok róla mit vélekedni. Viszont bagyusznak hála folyamatosan egyre jobb és jobb romokat kaptunk a készülékre, úgyhogy emiatt is egyre jobban megkedveltem a telefont. - Bár ez egyáltalán nem az Alcatel érdeme.
Úgyhogy én nagyon meg vagyok vele elégedve.
A processzor gyárilag 1.4 Ghz-en ketyeg -
Dr. Mózes
aktív tag
Sok pici babszem lesz belőlük, amiket össze-vissza lehet lökdösni.
Android 4.1.1 Jelly Bean Easter Eggs -
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
Nagyon szépen köszönjük.De egyenlőre hagyom az ez előtti cm10.1-et. Amúgy nem tudsz megoldást a kamerára, mert eddig engem nem zavart a teljesítménye, de 10.1-el készített képek messze alulmúlják az eddigi összes rommal lőtt képek minőségét. Minden el van mosódva, nem lehet vele egy normális képet csinálni.
Amúgy tényleg nagyon jó lett az akkukezelés, folyamatos használat mellett is még 42%-on van a telefon. -
Dr. Mózes
aktív tag
Nyomkodd egy pár percig és nem 97%-ot fog írni, sőt sztem 90-et sem.
-
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
cm10.1-ben hol lehet bekapcsolni azt, hogy folyamatosan világítsanak a ledek?
-
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
Na akkor itt a hiba, nem vettem ki az SD kártyát. De most már mindegy, mert végül sikerült FOTA-n frissítenem. Mehet is fel a cm10.1

-
Dr. Mózes
aktív tag
Szégyenlem magamat, de nem vagyok képes az otu-n keresztül frissíteni a telefont. Felraktam a gyári mentésemet. Ezután felraktam a legfrissebb otut és az android managert. De egyik sem képes felismerni a telefont, csak azt írják, hogy nem észlelhető az eszköz. A számítógép felismeri a telót, tudok másolni sd kártyára, úgyhogy nem hinném, hogy az illesztőprogrammal van a gond. Elmagyarázná nekem v.ki, hogy hogyan kell frissíteni a telefont otu-n keresztül?
-
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
Alcatel one touch 995 néven forgalmazzák a t-nél, így ez nem zárta ki azt, hogy nem jött ki rá a frissítés.
-
Dr. Mózes
aktív tag
"Kedves ALCATEL ONE TOUCH 995/TELENOR ONE TOUCH S Tulajdonosok!
-
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
Találtam egy bugot a cm10-ben: Videó módban a hatásoktól fc-zik a telefon. (nem mintha nagy szükség volna a bolondos arcokra
) -
Dr. Mózes
aktív tag
Milyen programmal lehet megnézni azt, hogy melyik app nem hagyja aludni a telefon. Egy éjszaka alatt 100-ról 82%-ra csökkent az akkumulátor feszültsége, megnéztem és szinte egész este ébren volt a teló.
-
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
Észrevettétek, hogy play-en minden program kompatibilis a telónkal.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Azt valahogyan be lehet állítani, hogy sms érkezésekor is rezegjen a teló?
-
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok valahogyan nem lehetne a telefonra varázsolni a Mobile Bravia Engine 2-őt?
-
Dr. Mózes
aktív tag
A cm10-ben valamikor ki lesz javítva a képernyő beégés, mert csak az az egy dolog amiért még nem váltottam át.
-
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
Annak ellenére, hogy sikerült megcsinálnod, azért elmagyarázom, hogy hogyan kellett volna feltenni. Belépsz a CWM-be, mintha romot cserélnél, és ott rámész az install zip from sd card-ra. Kiválasztod a crt-s zip-et és feltelepíted.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Felraktam a H1N1 5.6 GE-t, de a vártakkal ellentétben a 3d-s játékoknál befagy a telefon és csak az akku ki-be segít.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Ma megint arra lettem figyelmes, hogy megint be van égve a kijelző. Nem lehetséges, hogy bill. zárnál nem kapcsolja le az LCD, csak a fényerőt veszi le nullára?
-
Dr. Mózes
aktív tag
Valaki találkozott már azzal a hibával cm10 alatt, hogy fényképezéskor elszíneződik a kép? A készített kép nem hibás, csak amikor fényképez 1-2 pillanatra elszíneződik. A másik, amit már más is észrevett, hogy a lockscreen karikája beég. Egy kis dead pixel villogtatással meg lehet oldani. De az érdekes, hogy h1n1 alatt ilyennel nem találkoztam, csak most amikor átváltottam cm10-re. A másik bug amit még észrevettem, hogy a beállítások-rendszer-értesítési felület-Kapcsolat sorrendjénél ha az egyik elemet legalulra akarom helyezni, akkor elkezd össze-vissza remegni.
-
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
Nem működik az USB driver. Feltettem az otut, rádugtam a gépre a telót, majd elindítottam, de így se működött, majd az otu mappájából kikerestem a drivereket és feltettem az "intall" és az "install32"-öt, de még most sem jó. Tudom, hogy én vagyok a béna, de tudnátok segíteni?
-
Dr. Mózes
aktív tag
Leírná nekem v.ki, hogy milyen feature-k vannak a cm10-ben?
-
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
Nagy bajban vagyok, fel akartam rakni az 5.3-at az apollo playerrel és a crt animációval, de most meg folyamatosan csak bootol a telefon. A cwm nem akarja felismerni a telefont. (ezelőtt se ismerte fel, ezért terminal emulatorral csináltam). Most nagyon bepánikoltam, hogy tönkretettem a telefont, úgyhogy légy szíves segítsetek, hogy hogyan tudnám újra életre kelteni a telót.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Mégsem vártam meg a holnapot, feltettem a rendszert.Minden rendben ment.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Én már töltöm is lefele. De sztem csak holnap fogom rárakni a telóra.
-
Dr. Mózes
aktív tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
Sikerült feltelepítenem a h1n1 romot. Azt hittem sokkal nehezebb lesz, de gyerekjáték volt az egész. Egy gondom lenne, még pedig az, hogy indításkor egy elég ronda lángoló koponya üdvözöl, ezt kéne lecserélni v. mi szebbre.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék a telefonomba romot cserélni, de még nem sikerült döntenem, hogy melyiket lenne érdemes feltenni. Amennyire időm engedi olvasgatom a fórumot, de eddig még nem találtam, eggyetlen összegző cikket sem, amiben le lenne írva az összes rom előnye - hátránya. Ha megkérhetnélek titeket, akkor összehasonítanátok az össes jelentősebb romot a gyári 2.3.6-al. -
Dr. Mózes
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem:
Hogy hogyan lehet az automatikusan induló programokat véglegesen leállítani?
Melyik aut. ind. programokra van szüksége a rendszernek?
Hogyan lehet letörölni a felesleges gyári programokat, és melyeket szabad letörölni?
Mi az a superuser?
Ez az első androidos telefonom.Eddig megcsináltam a backupot, ezután rootoltam és feltettem a root explorert.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Végre elérhető az új Steam Controller
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! 1TB KINGSTON FURY Renegade SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest