Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet
senior tag
Nem rossz ötlet volt Zsu hozzászólása, ha netán valaki szintén albit keress az jelentkezzen nálam a fenti elérhetőségemen, mert ketten szerintem gyorsabban és olcsóbban találunk, sőt még lehet netet is ki tudjuk fizetni otthonra
. -
Peet
senior tag
Írj róla kicsit bővebben, mert lehet érdekelne, bár most is tudok egy 1,5 szobás lakást de egymagamnak kicsit sok, emberkét meg nem bizti hogy most rögtön találok magam mellé.
Amik azért érdekelnének:
- hol van helyileg? kerület, utca, házszám
- bútorozott?
- mennyi, rezsivel vagy anélkül?
- mennyi kb a rezsi? milyen fűtés van, mennyi a közösk....stb. -
Peet
senior tag
Azért ha valaki tud még albit szóljon, lehet a fenti nem fog megfelelni, vagy lehet már kivette valaki.
köszi -
Peet
senior tag
Tudom nem éppen ilyen fórumba való a téma, de most sürgősen albérletet kell találnom, és mint régi fórumozó próbálkozom itt is.
Nos, albira lenne szükségem Budapesten, remélhetőleg valami jó közlekedésű helyen, vagy valahol a Keleti környékén.
Elsősorban szoba vagy kisebb lakás érdekelne, temészetesen közös helyiség használattal.
Én 25 éves vagyok és szívesen költöznék velem egykorú fiatalokkal össze, de ez nem feltétel.
Ha valaki tud valamit kérem keressen itt, mail-en (kovacs.p@freemail.hu) vagy telefonon: 06-20-320-5995 , vagy hadjon elérhetőséget ahol tudom én keresni.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.