Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet
senior tag
Tudom nem éppen ilyen fórumba való a téma, de most sürgősen albérletet kell találnom, és mint régi fórumozó próbálkozom itt is.
Nos, albira lenne szükségem Budapesten, remélhetőleg valami jó közlekedésű helyen, vagy valahol a Keleti környékén.
Elsősorban szoba vagy kisebb lakás érdekelne, temészetesen közös helyiség használattal.
Én 25 éves vagyok és szívesen költöznék velem egykorú fiatalokkal össze, de ez nem feltétel.
Ha valaki tud valamit kérem keressen itt, mail-en (kovacs.p@freemail.hu) vagy telefonon: 06-20-320-5995 , vagy hadjon elérhetőséget ahol tudom én keresni.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Futás, futópályák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- iPhone topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Sony Playstation 4 Pro 1TB SSD
- Nagyon szép állapotban!! Dell Latitude 5400 i5-8365U 16GB RAM 256GB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5300 i5-8365U 8GB RAM 512 SSD Magyar vbill
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest