Hirdetés
- hcl: Könnyű légierő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Nah most hogy azért beleraktam néhány órát elmondanám a véleményem..ha lehet

Szóval a játék először is nagyon jól néz ki..én ugyan messze a MAX-tól játszom de még így is szép..
Az hogy a sötétség démonjai megjelenésekor a játék megmutatja hogy ki merről és mivel jön az szerintem kicsit illúzióromboló...esély sincs megijedni...
A hangulat és az azért legfőképpen felelős atmoszféra valami brutális...csodásan játszik a fénnyel a játék...sötét van még sincs annyira vaksötét hogy az már frusztráló legyen..személy szerint nekem ez a része jön be legjobban
Igazából egyetlen negatívumot tudok felhozni csak..még pedig hogy sajnos az Alan Wake valami kegyetlenül lineáris...ezzel nem nagyon tudok kibékülni...egy sötét erdő kellős közepén vagyunk és egyszerűen nem hogy eltévedni nem lehet de még csak zsákutcák sincsenek..folyosó power

Sokkal jobban el bírtam volna viselni ha azok a sárga nyilak mondjuk az utat mutatják hogy merre kellene menni és ad lehetőség a kőkemény bolyongásra...természetesen nem lett volna minden kövön vagy fán jelzés.Mindenesetre idén az eddigi legjobb játék szerintem...szép volt Remedy

8,5/10 nálam!
Új hozzászólás Aktív témák

- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Elemlámpa, zseblámpa
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingyenes az Epic Store-ban az Electrician Simulator
- Crimson Desert
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Revolut
- Linux Mint
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- HP Victus 16-s0001nh Ryzen 5 7640HS / RTX 3050 6GB / 16GB DDR5 / 144Hz Garanciás
- HIBÁTLAN ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular
- Gamer PC 2020, Intel i7, 16 GB RAM, NVIDIA 1660 GTX
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- HP Zbook Studio G5 - 15,6" UHD kijelző, Xeon E-2176M, 16GB RAM, 512GB SSD, Quadro P1000 4GB, számla
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest