- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
-
Danecay
addikt
-
Danecay
addikt
Lehet, hogy a ló túloldala én is örülnék neki ha nem heti procedúra lenne de elengedhetetlen. Lehet magát a szűrőt és a tölteteket nem is lenne feltétlenül muszáj, elég lenne csak a csöveket de sajnos a sajnos a szűrő szívóági csatlakozó csonkja is annyira el szokott koszolódni, hogy azt a szűrő szétszedése nélkül nem tudom takarítani. A 12-es csővel meg nem tudok mit kezdeni, az annyi, de még ha nagyobbra is tudnám cserélni attól még az említett csonk átmérője változatlan marad.

-
Eugene Roe
őstag
-
qqzs
őstag
Koszi most a Fluval 307 ami fele huzok. Megneztem egy videot rola jo nagy darab. Azt irjak hoyg ez az uj sorozat mar kinotte a gyerekbetegsegeket amitol az Eheim eddig lenyomta. Meg az Eheim hasonlo kategoriaba mintha fel annyi szuroanyag lenne. Afrikai suger a terv de lehet mar florarium lesz belole mert kiderult a serulesen kivul meg 4 evesnek is hazudtak a 2007-es gyartasu akvariumot. Eheim akvarium cimket megtalaltam rajta alul a muanyag kereten takarta

-
Eugene Roe
őstag
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Directors
senior tag
+1, jó kis készülék. Talán ami negatívum hogy nem a leghalkabb. Mondjuk lehet csak nekem hangos. Aludni nem szeretnék mellette.
Én a gyári töltetet használom, illetve tettem hozzá pluszba egy kis siporaxot. Nem gondolnám hogy rossz a gyári töltet. Nekem lassan 1 éve üzemel egy 200L aksiba a prof 350-en.
Viszonylag sok hallal, 40 körül. -
Alg
veterán
-
oszy
veterán
-
Alg
veterán
A szűrőanyag térfogata szvsz fontosabb mint a pumpateljesítmény - ha egy nagyobb szűrővel akarod megoldani két kisebb helyett akkor úgyis le kell majd fojtani kicsit, az áramláson meg lehet segíteni akár egy skimmerrel is.
Azért ajánlanak sokan inkább két kisebbet, mert valószínűleg olcsóbb is lesz mint az egy nagy, alkatrész is jóval olcsóbb és ha az egyik elromlik nem maradsz szűrő nélkül.
fjudors: Lehet, de te hátsó/oldalfalas szűrést építettél amit nem mindenki szeretne megcsinálni.
-
fjudors
aktív tag
ne figyelj rájuk

áramoltatáshoz áramoltató kell, nem szűrő.A kettőnek külön célja és technikája van
jobban belőhető, kisebb fogyasztású, olcsóbb, gondozásmentes.
egy ekkora akváriumba 4-6e körül kapsz áramoltatót.és az nem tömődik el, míg a szűrő csökken, ahogy telítődik.csak ez ilyen berögzült édesvízi kismedencés szokás, hogy telepakolni vödrös szűrőkkel. adott vízmennyiség függvényében megvan az eltartható lebontó baktériumok mennyisége. Ha több a szűrőanyag, több a baktérium, éhen halnak.
a víz mozgáshoz áramlás kell.az általában több, mint a baktériumoknak szükséges átfolyási sebesség.
én a 160 hosszú akváriumban dual fejes áramoltatót használtam.2×4400 l/h-sat....
és ehhez az oldalpolcosban a szűrést egy 1800-as pumpa látta el -
Eugene Roe
őstag
-
oszy
veterán
-
turbulencia8
addikt
-
oszy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Silentfrog