- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Digitális Állampolgárság Program
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
Sajnos a fekete aranyhal kinőtte az 54 literes akváriumot, ezért kerti tóba költöztettem. Így új projekt vette kezdetét, a hétvégén megújult az akvárium:
A vasfa miatt még eléggé sárgás a víz, de remélem 1-2 vízcsere után tisztulni fog a víz. A kép minőségéért elnézést kérek, elég sok minden megcsillant rajta.
Egy kis segítséget is szeretnék kérni: a növényekhez vettem co2 tablettát (szombaton raktam a vízbe kettőt, legközelebb szerdán tervezem az újabb adagolást), valamint Sera Florena-t. Ezen kívül szükséges még valamivel tápoznom őket? Vagy ez így elegendő? Nem szeretném, ha a szép anubiasok, illetve a két hátsó nagy növény tönkremenne. A világítás lehet, hogy gyenge pont, mert a tetőbe épített világításban még a gyári fénycső van, ami nem tudom mennyire bocsájt ki elegendő fényt nekik.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Battlefield V
- Szólánc.
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kuponkunyeráló
- Politika
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Eureka Mignon Specialita 17NX
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave