Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
béke
aktív tag
Sziasztok Feketét kérek teti24-nek amiért 2 hétre jegeltette velem a következő cuccokat Cuccok
jan.13-ig aztán jelentkezett ezelőtti hét pénteken hogy szombaton jön, aztán írta hogy szombaton ért haza és hogy nem jön majd csak vasárnap.Közöltem vele hogy rendben van de jöjjön el érte mert ki kell pakolnom a raktárt és nem tudom hova tenni a cuccokat és hogy elvitte volna más is már rég ugy hogy jelentkezzen minél előbb. Nem kaptam választ telefon hívásra nem reagál,azóta be volt jelentkezve de nem ir vissza igy elúsztam a pénztől is mert volt rá 5 jelentkezőm is még karácsony előtt,és nem tudom hova tenni a cuccaimat se. előre is köszi.
Aki eltudná vinni ezt a sok mindent az jelentkezzen köszi.Felhívtam még egyszer most is de nem hajlandó felvenni.
-
béke
aktív tag
Ja és itt a hirdetés tessék olvassátok át ha valami hibádzik belöle akkor megértem üdv: Lian li v300
-
béke
aktív tag
válasz
Bagira01 #16442 üzenetére
1. a hirdetésemben feketén fehéren le volt írva hogy mi hiányzik és mi nem csak te lusta voltál elolvasni, tehát nem követtem el üzlet rontást, sőt mondtam is ha nem tetszik akkor vissza veszem a házat, te erre azt mondtad hogy meggondolod.
2. kérdezted hogy nincsenek e meg a csavarok mondtam hogy én is azokat a csavarokat kaptam hozzá amiket neked is adtam.
3. Valami winyó csavarokról beszélsz amiről azt sem tudom mi az szóval nem tudom hogy mi a F. bajod van ember hogy nem tudod becsavarozni a winyodat egy házba nagy ésszel lehetsz megáldva.
4. Ha ezért Feketét kell hogy kapjak akkor ámen
(winyó csavar. )
-
béke
aktív tag
-
béke
aktív tag
Sziasztok egy kérdésem lenne mielőtt elkezdenénk fikázni egymást.
Gyuri844-el üzleteltem tegnap és egy 500GB-os winyót vett tőlem pontosan ezt: [link]
Ami nem az én winyóm volt hanem haveromé csak áthozta hozzám hogy leszedjem a cuccait és adjam el gyorsan mert hajnalban utaznak canadába.Na már most érdeklődött,elküldtem a HD-képet 96%-os 7gyenge szektor.
eljött megvette este 11-óra fele nem tudtam már felhívni öt hogy kipróbálja mert már aludtak.
természetesen megadtam neki az 1nap próba garit bár ezzel a lehetőséggel nem élt.
A mai napon pedig üzent hogy vegyem vissza winyót mert feltelepítette rá a win7-et és igy
75%-os lett a winyó.???!!!
Nem nagyon értem ezt az egészet és az a gyanúm is van hogy van neki egy ugyan ilyen típusú winyója és arról tett fel nekem képet,utána meg küldött még eggyet és azon pedig 77%-van na most akkor ez hogy van???????
Mondta hogy vegyem vissza vagy adjak neki valamennyi pénzt vissza mert ez igy nem jó neki mondtam hogy nekem nincs pénzem és nem az én winyóm volt,elvitt tőlem még egy 80GB-os winyót is az 100%-os volt mondtam hogy arra 1hónap gari van. De a másikra mivel nem az enyém így csak próba gari volt
Most azt kérdezném ha egyszer feltelepítette és működik és azt mondja hogy így csak 4-5Ft-ot ér és agyak vissza neki pénzt, akkor minek kellene neki a winyó ha egyszer nem jó ezt nem értem. Én biztos hogy nem fogok és nem is tudok neki pénzt vissza adni meg vissza venni a winyót mert 3000Ft-om van amennyiért a 80-ast vette meg, és ennyi röviden remélem ezért nem fognak ki tiltani meg ilyenek előre is köszi a választ bár kitől. -
béke
aktív tag
Sziasztok egy jó nagy fekete gabr35 -nek Nos ezt a tagot kellene ki iktatni innen mert először is jól átvert engem a másik meg a hirdetései mind kamu csak pénzt akar ki csalni mindenkitől.
Én ezt vettem meg postán kaptam!! 1024mb ddr1 vga
A posta megérkezett és egy noname 512mb-os 333-as fos érkezett ami 2nap múlva be is szart gépbe rakás után, közöltem vele még az nap hogy nem jót küldött erre azt mondta hogy neki 1024-et irt a gépe és persze Kingstont
.
Vettem tőle még egy videokártyát de az sem működött.
Mindezt 6850ft-os áron postával együtt közöltem vele hogy szarom le az egészet küldjön vissza 4850ft-ot és én vissza küldöm a videó karit mert szar az 512-es memo meg igaz 2000ft-ba kerül de jó lesz valamire.
Megbeszéltük hogy nincs most pénze azért adta fel a dolgait és hétfőn feladja a pénzt a pénz azóta is jön ki van kapcsolva a privátba meg nem ír vissza tudom hol lakik a posta alapján de sajnos a benzin több lenne mint az összeg ami fájt nekem a szarokért de az megérné hogy bele bas.....ak a fejébe 2-öt na mindegy ha van rá mod többet nem szeretném itt látni na meg persze másokat se károsítson meg üdv és köszi:békeHirdetési joga felfüggesztve az ügy rendezéséig
[ Módosította: Oczu ]
-
béke
aktív tag
SZIASZTOK VALAKI ÁLLÍTSA MÁR LE A ROSSZAKARÓ ÜZLETRONTÓ EMBEREK MERT MÁR A f... KI VAN VELÜK KÖSZÖNÖM!!! Most per pillanat ő róla van szó!! zetlabpc
és ismét erről a témáról van szó http://hardverapro.hu/apro/xbox360_60gb_jasperhdmi_slim_fekete_joystickal_uj/hsz_1-50.html de ma le is veszem a hirdetést mert nem bíróm az ilyen okoskodó eminens kis B... kat akiknek még a szart is az anyuk törli ki alóluk 20-on évesen és teszik veszik a nyálukat a szegény embereket meg lenézik a diszkriminációról még nem is beszélve na de mindegy azért mehetnek a feketék az ilyen embereknek szerintem Béke mindenkinek.
Ha valaki nem járt zálogba annak csak örűlni tudok mert nincsenek anyagi gondjai de aki már járt az tudja milyen nehéz. -
béke
aktív tag
Na erről beszéltem nem adja fel: bullshit98
Erről beszéltem tegnap előtt erőszakos egy ember: [link]
Erről a témáról van szó egyébként xbox360 de holnap le is veszem a hirdetésem mert nem birom a palit. És nem akarok a tv-be kerülni hogy egy fiatal ember lövöldözni kezdett.....
-
béke
aktív tag
Na ezzel az alakkal [bullshit98] csak az vigyázzon aki nem akarja hogy rontsák az üzletét ha valami nem tetszene neki azonnal okoskodik és próbál mindent elkövetni hogy neki legyen igaza hogy miért is::
[Xbox360] Nem jasper hanem falconos és ő neki állt feljebb hogy eljött megnézni persze mondani sem kell hogy leépítettem azonnal ahogy azt kell na mindegy szóval vele inkább ne csak ha valami aranyat árul 100ft-ért
FEKETE NEKI üzlet rontásért
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest